reklama

Styczeń 2015

Witam poniedziałkowo.
Dziś mi lepiej, dziękuję Wam za słowa otuchy, to chyba ta niedziela tak na mnie działała, wlekła się niemiłosiernie i na dodatek z brzydką pogodą. Dziś wizyta i będzie dobrze, no bo niby czemu miałoby być źle:confused::confused::tak: Małe fika od rana.

bada- za Ciebie też ogromniaste kciuki dzisiaj.

agulqa- nie mam tego do słuchania serduszka (na szczęście) dzisiaj u ginki posłucham. Trzymam kciuki za piątek,

alecta- kciuki za Twój egzamin :) :) wrócisz z piąteczką, tylko brzuch wypinaj:-p;-)

Indi- u mnie w pierwszej ciąży zaczął się ruszać w 22 tc więc jeszcze masz czas. No i też trzymam kciuki za dom.

Aza- i jak tam dziś się czuje Twoje dziecie???

reklama
Witam dziewczyny;-)

Chciałam przeczytac wszystkie zalegle strony, ale to moze pozniej, bo juz trzeba wstawac:tak:
Goscie pojechali i po ponad 2mies jestem sama w domu bez dzieciakow, gosci... smutno troche, ale juz potrzebowalam odpoczynku.. choc nie na dlugo bo szwagierka wybiera sie dzis do mnie stad muze wstac i sprzatac:no: i jeszcze chyba bede jechac odebrac mezowi prawko, a wieczorkiem zamierzam wybrac sie po nowy telewizor:-) wczoraj tak sie nakrecilam, ze jak maz powiedzial, ze musimy sie zastanowic jaki i za ile to sie poplakalam, ze nawet tego i odmawia hehehehe:-D

ruchy czuje juz tak czesto, ze az sie dziwie kiedy maly spi jak ciagle kopie i sie wierci:-) az juz widac:tak:

jak mi milo bylo jak siostry 6,5letni i 2,5 roczny synek mowili do mojego brzuszka, przytulali sie i czekali na kopniaki:-) a mlodszy jak widzial dzidzie w reklamie to biegl do mnie i krzyczal, ze cioci dzidzi juz wyszlo i jest w telewizji:tak: a na koniec nawet sie z moim malym zegnali i plakali za nim:-)

milego dzionka;-) moze dzis a moze jutro ogarne sie i bede juz na biezaco do stycznia:tak:

Hej ja juz w domu. Cieszę się ze już wróciliśmy bo męczące jest ciągłe podróżowanie i życie na walizkach. Zmeczona po wakacjach jestem hih. Ja to bede je miala teraz jak sie żłobek zacznie. :)

Zrobiłam na dzisiaj tego kurczaka tika masala tzn marynuje sie a sos gotowy. Na razie zapowiada sie pysznie!!!

Kciuki za wizytujace!

aob moja gada do brzucha codziennie i co dziennie pyta kiedy dzidzia wyjdzie;) Słodkie są takie dzieciaczki. Codziennie po 10 razy na dzień pyta "Jak się czujesz mamusiu? Dzidziuś kopie?"

Indi ja ruchy czuję już długo od 17 tygodnia jakoś. Teraz to już takie że nie mam wątpliwości że to maluszek.

Ja zaraz leczo zrobię bo mam cukinie. Czekam na listonosza niecierpliwie i po południu na zakupy;) Muszę małej wyprawkę do przedszkola zrobić. Dostałam listę w przedszkolu i muszę kupić dzisiaj wszystko bo nie lubię za bardzo częstych zakupów... Sobie też coś kupię;)

Mnie to śmieszą pytanka córki "a dlaczego jeszcze nie może wyjść? dlaczego jest za mała?" Ja cierpliwie odpowiadam a ona zadaje kolejne hehe. A wczoraj wstała i krzyczy "mamo pada deszcz i jest zimno, trzeba wyjąć dzidziusia bo już zima";)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry