jezyk
Fan(ka)
Witam poniedziałkowo.
Dziś mi lepiej, dziękuję Wam za słowa otuchy, to chyba ta niedziela tak na mnie działała, wlekła się niemiłosiernie i na dodatek z brzydką pogodą. Dziś wizyta i będzie dobrze, no bo niby czemu miałoby być źle

Małe fika od rana.
bada- za Ciebie też ogromniaste kciuki dzisiaj.
agulqa- nie mam tego do słuchania serduszka (na szczęście) dzisiaj u ginki posłucham. Trzymam kciuki za piątek,
alecta- kciuki za Twój egzamin
wrócisz z piąteczką, tylko brzuch wypinaj
;-)
Indi- u mnie w pierwszej ciąży zaczął się ruszać w 22 tc więc jeszcze masz czas. No i też trzymam kciuki za dom.
Aza- i jak tam dziś się czuje Twoje dziecie???
Dziś mi lepiej, dziękuję Wam za słowa otuchy, to chyba ta niedziela tak na mnie działała, wlekła się niemiłosiernie i na dodatek z brzydką pogodą. Dziś wizyta i będzie dobrze, no bo niby czemu miałoby być źle

Małe fika od rana.bada- za Ciebie też ogromniaste kciuki dzisiaj.
agulqa- nie mam tego do słuchania serduszka (na szczęście) dzisiaj u ginki posłucham. Trzymam kciuki za piątek,
alecta- kciuki za Twój egzamin
;-)Indi- u mnie w pierwszej ciąży zaczął się ruszać w 22 tc więc jeszcze masz czas. No i też trzymam kciuki za dom.
Aza- i jak tam dziś się czuje Twoje dziecie???
i jeszcze chyba bede jechac odebrac mezowi prawko, a wieczorkiem zamierzam wybrac sie po nowy telewizor:-) wczoraj tak sie nakrecilam, ze jak maz powiedzial, ze musimy sie zastanowic jaki i za ile to sie poplakalam, ze nawet tego i odmawia hehehehe
mama też bo znów wstawanie wcześnie rano :-(