reklama

Styczeń 2015

reklama
ja też i od kilku dni marzę o nim i go szukam. ale tyle sklepów odwiedziłam, że powoli tracę nadzieję na zakup. a jeszcze agulqa mi pisze, że u Niej są... no nie wytrzymam, taką mam ochotę :-):-)

Dziewczyny, stesknilam sie juz za Wami :) u nas dalej mlyn, mam teraz 2 dosyc spire prihejty do ogarniecia, ponadto udalo Nam die znalezc dom :) narazie sprawa w toku I jeszcze wszystko sie moze zdarzyc, ale jestem dobrej mysli.

Nie ludze sie, ze uda mi sie nadrobic forumowe zaleglosci, ale postaram sue zagladac czesciej.

Sprite wpadaj, podziele sie :-)
Ja dzis zjadlam dwa kawalki babki, kilka ciastek i kilka cukierkow :-P a na obiad frytki i na kolacje rybe po grecku :-P ale bylam na basenie i wieczorem standardowo spacerek wiec moze 1/10 spalilam :-P chociaz same frytki mialy spoooro kalorii :-P

Aza tylko nie podlap nic od mlodego.

Moj tata juz dwa razy na grzybach byl, ale nie wiem z jakim efektem :-P

Indi trzymam kciuki za dom!
Sama prosze o kciuki od Was, w pt mamy podpisywac akt notarialny, mam nadzieje ze nic sie nie zmieni

Sprite my w czerwcu kupowalismy dzieciakom te lody na jakiejś stacji benzynowej ;-)
Też je lubię :-)

Tak mi się nie chce do tego Rzeszowa jechać, że szkoda gadać.
Wczoraj nawet nie zajrzałam do notatek, bo taaak mi się nie chciało.
Dzisiaj coś poczytam i co będzie to będzie.
Wejdę i powiem "Pan da 3, w ciąży jestem".
Nie mam w ogóle weny dziś na obiad.
Został jeszcze rosół z wczoraj i może zrobię do niego kluski lane.

Ostatnia edycja:
Miłego poniedziałku :-) ale pospałam,teraz śniadanko i pralka ,bo kosz zapchany,a jutro ma padać
U mnie też rosół jest i napiekę pancakesów, a popołudniu do gina
Alecta to &&&&& za egzamin :happy2:
Jezyk, yggami za wizyty &&&&&&

Hej po weekendzie ;-)
W sobotę zrobiliśmy ognisko pewnie ostatnie w tym roku ;-) a wczoraj u mamy na obiedzie rodzinnie :-) no i ostatni tydzień wakacji jak ten czas leci :-o

Agulqa &&&& za ten akt notarialny ;-)

Ewi te mamy to czasem gorzej niż dzieci się zachowują...

Mcpearl dobrze ze komp żyje :-D

AZA zdrówka

Ja juz zappy widziałam u nas z sklepie ;-)

Jezyk będzie dobrze ;-) ja ostatnio ruchów nie czuje i tez się martwię ale nie ma co panikować trzeba myśleć pozytywnie! :-)

Co do bluzgania to ja to jeszcze jeszcze ale K co drugie słowo a Nina nic... Jak miała 2 latka to wypaliła "jedz ***** samochodzie" :-P ale ja z nią dużo rozmawiam przetłumaczyłam i juz więcej nie zlapalam jej na używaniu brzydkich słów :-P

Witajcie poniedzialkowo. Ja dopiero nabieram mocy, zeby sie podniesc z lozka :( Strasznue ni ostatnio bole plecow dokuczaja, moze to przez zbyt dlugie wysiadywanie przy kompie, bo chyba przez ciaze to jeszcze nie.

Agulqa, trzymam kciuki

Dziewczyny, czy jeszcze jtoras z Was nie czuje ruchow? Ja jeszcze nie poczulam nic takiego, co bym uznala za konkretne ruchy, zreszta one by sie chyba jakos powtarzaly, a tu nic :( chyba mamuska za duzo stresu dziecku funduje.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry