• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

reklama
Zmarzłam dziś na placu jak byłam z dziewczynkami. Tak fajnie się bawiły że żal było zabierać je do domu. Teraz boli mnie podbrzusze całe, boję się że podziębiłam dzidzię. W dodatku siedziałam na ławce która wydawała się sucha a jak wstałam miaam wilgotny tyłek. U nas zimno jak jesień. Dziś dopiero doszły dlugie spodnie po powrocie do domu. Już nie będę musiała chodzić w rybaczkach. Boję się czy nie zrobiłam krzywdy dzidzi. Jak myślicie?

Karpanna, wydaje mi sie,ze dzidzi nic sie nie powinno stac. Malenstwo plywa sobie tam szczelnie opatulone w swoim babelku :) trzymam kciuki, zebys Try nie zlapala zadnego przeziebuenia. Moze wskocz do wanny, wygrzej sie porzadnie I bole przejda.

Wróciłam!!!
Egzamin poszedł szybko i sprawnie, dostałam 5 i jeszcze tylko jutro zalicze 3 przedmioty i czekam na odbiór dyplomu zawodowego :-)
Za to z Rzeszowa ponad 2h wracałam takie korki były.
Niedawno narzekałam, że Maria mało ruchliwa, ale za to dzisiaj jak mi kopa zasadziła to w pół się zgięłam.
Chyba powoli zaczyna się kopniakowy terror :-D

Suseł, bada - to ja cały czas piszę, że mnie słodycze nie przekonują w ciąży, także dołączam do klubu :-) a jest to dziwne, bo ogólnie zawsze byłam strasznym łasuchem na słodkie :sorry2:
karpanna dzidzi na pewno nic nie będzie, nie stresuj się. Teraz ubierz się ciepło i rozgrzej stopy i będzie dobrze :tak:
alecta wow 5, gratulacje! :-)

Karpanna dzidzia jest dobrze opatulona w brzuszku więc się nie martw :-)

Ja w tej ciąży ogólnie jakoś zachcianek nie mam.
Czasem mnie na coś najdzie, ale bez szaleństw.
W sumie nie różni się to niczym od moich przedciążowych "zachcianek".

Ja łykam od poprzedniej ciąży jak i przez okres kamienia piersią Femibion Natan 2 i on jest już z DHA. Dużo artykułów jest na temat DHA, że dzieci po tym bardzie inteligentne - nawet w TV doktorek się wypowiadał;) Nie wiem czy tak zupełnie suplementacja witamin nie wpływa na organizm. Jak straciłam pierwszą ciążę to miałam niedobór kwasu foliowego i musiałam uzupełniać 6 mies. dwoma tabletkami dziennie (zalecenie ze szpitala). Więc witaminy też na pewno wchłaniają się. Ale specem w tej dziedzinie nie jestem;)

karpanna
na pewno nie zaszkodziłaś;)

aza
dobrze, że wraca do zdrowia!

tasia moja też piła tran mollers cytrynowy. Nie znosiła ale nie miała wyboru:p Od października do kwietnia. Za miesiąc znowu zaczynam kurację. W związku z podawaniem jej tranu nie dostaje dodatkowo wit.D;)

Tasia- bo ten tran ma okropny smak:cool:

alecta- a nie mówiłam, że będzie 5 gratuluję :)

Aza- to dobrze, że młody już lepiej. :)

Karpanna- na pewno nie zaszkodziłaś dzidzi, a może boli Cię podbrzusze bo za długo posiedziałaś?? Ja np, tak właśnie mam.

Zimno u nas też już jest, chociaż dzisiaj nie było aż tak tragicznie jak np. wczoraj to i tak czuć już jesień w powietrzu.

reklama
Karpanna mnie tez dzisiaj bolalo podbrzusze, przestraszylam sie i wzielam nospe. Ale dzidzia dzisiaj cos wyciszona. U nas tez pogoda jesienna, ja od wczoraj w dresiku chodze i cieplejszych trampkach bo ciagnelo mi od ziemi. Co do przeaiebienia mysle ze jak nie bedzie nic bolalo przy siusianiu to nie powinno byc zle.

Alecta super! Gratuluje:-)

Mi wlasnie gin z poznania chyba ten femibion polecal.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry