reklama

Styczeń 2015

Gryyy ja zimno i deszczowo!

Wczoraj się trochę narobiłam, bo w weekend nowi lokatorzy i musiałam mieszkanie ogranąć po remoncie. Siorka pomogła.

Wkurza mnie że nie czuję nic a nic ruchów mimo drugiej ciąży. Aż zaczynam się martwić czy dzidzia żyje, ale cierpliwie czekam do wizyty za dwa dni.

reklama
miłego dnia :happy2: u nas zimno i deszczowo,też miałam głupi sen okradali nas ja byłam w domu i obudziłam się o 5 taka wystraszona,że zasnąć nie mogłam
alecta &&&& za egzaminy
emilchen kciuki za wizytę &&&&&

Femme no ja jestem jakiś wadliwy towar mam kilka rzeczy wrodzonych po tacie i babci (mama taty) i trzeba z tym żyć. Ostatnio mój T mówi "za 10lat przestajemy pracować i idziemy na emeryturę" a ja na to "stary za 10 lat to ja nigdzie nie idę tyle nie dożyje juz teraz jestem na wyczerpaniu przez ciebie i psa w styczniu dołączy do nas kolejny wstrętny dziad i się nerwowo wykończę i zejde na zawał, tylko moja córeczka jest cudowna" i się obraził na mnie bo jemu "smutno jest" (jsk to mówi) kiedy ja mówię że przez niego zdechne ;)

Bada u nas tez dziś paskudna pogoda strasznie zimno się zrobiło :( i od samego rana deszcz pada jak głupi :(

Hej,

Dziewczyny które nie czują ruchów spróbujcie trochę pochodzić, zjeść coś słodkiego i się położyć na płasko i wsłuchiwać;) U mnie działa:)

A ja już zakończyłam 21 tydzień,ale czas leci...

Femme możesz im oddać to mięso jak masz blisko, ja tak kiedyś miałam to przyjeli, oddali kasę i jeszcze pudełko batoników dali w przeprosinach.

W aptekach DOZ zamawiając przez neta jest Feminovit+DHA za 23,80zł i falvit za 22,37zł w promocji.

Ostatnia edycja:
We Wrocławiu też beznadziejna pogoda...wczoraj po południu było bardzo fajnie, posiedziałam z Niną na dworze do 19.30, wybiegała się jak szalona a ja dotleniłam.
Gratuluję zdanego egzaminu:-)
Od jutra kilka dni mam urlop, siedzę z Niną w domu, czekamy na 1 września i na przedszkole.
Nakupowałam dzisiaj ogórków kiszonych i kapusty, będę miała ucztę.
Dziewczyny z Wrocławia- o której w tą sobotę w Ikei się umawiamy? jest już jakaś godzina? Ja mogę raczej po południu bo wcześniej mam zajęcia dla ciężarnych.

Femme dlatego ja juz powiedzialam ze do porodu nie gotuje :-P
Co do ruchow to maluszek troche plywa. Ale w ogole codziennie rano pobolewa brzuch, jak zrobie siusiu ktore trwa ok 5min to schodzi bol po jakiejs chwili. Ł mowi ze moze rosnie i dlatego . Nie wiem, jak bede u gina to podpytam

Doggi nic mi nie mow, ja pozniej cala noc nie spalam i tylko co chwile sprawdzalam czy mi krew nie leci.

Kasiek ponoc jak w 24tc nie czuc to trzeba sie martwic. Do 24 tc dzidzia ma czas :-(

Doggi no widzisz jak mezus Cie kocha :-)

Ewi ja dzis ostatni dzien 21tc, jutro zaczynam 22 tc:-)

Doggi, usmialam sie przez Ciebie :)
Ewi, w ktorym jestes tygodniu? U mnie slodkie nie dziala. Gdzies ostatnio wyczytalam ,ze wypicie zimnrgo soku pomaranczowego pobydza dzidzie. To sie ochlalam na noc, polozylam sie plackiem I nic. Tylko co 20 min latalam sikac I czulam jak mi ten sok w brzuchu bulgocze :D.

reklama
DOGGI - wadliwy towar :-D:-D

EWI- no no tylko że oczywiście paragonu nie wzięłam :sorry2:

AGULQA - a to ja też tak mam ;-) że tak kuje dziwnie a jak zrobię siku to przechodzi ;-)

Ja porządki robię mam właśnie całą szafę na łóżku :-D weźcie to od mnie :-p już z butami porządek zrobiłam matko ile ja mam szpilek w których nie chodzę :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry