Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Hey,
ja właśnie siedzę przy kawce. Dziś mnie moje dziecię wyprowadziło z równowagi bo wpadło mu coś pod łózko i ja mam je odsunąć. Ryczał na cały blok więc wyprowadziłam Go do drugiego pokoju a sama włączyłam sobie muzykę i poużywałam słownictwa)) Po 15 minutach mu przeszło )) Nie mam nerwów ostatnio... Jeszcze Wam nie mówiłam, że wczoraj dostałam pamiatkowe zdjęcie z wakacji za 100 zł i 2 punkty karne Najgorsze, że dziady schowali fotoradar za drzewem i robili zdjęcia w tył auta a tak nie mogą bo fotoradar ma być widoczny. Gdyby chodziło o większą kasę to bym aferę robiła ale o 100 zł nie mam siły.
AZA ja w życiu na siebie bym nie wzięła punktów T ja mu nawet mówię zawsze żeby się cieszył ze nie zostałam policjantka bo bym mu prawko zabrała i starała się żeby nie mógł go odzyskać i zawsze jak jedzie jak wariat mówię mu ze zrobię na niego donos żeby się za niego wzięli
A ja ciągle myślę o tej fasolce szparagowej (w poznaniu mówi się na nią szabelek) Mmmmm kocham!
Doggi nie, mój jeździ dobrze Jak by to były punkty za wariactwo też też bym nie wzięła a to było 68 km na 50-stce. Jak się jedzie znad morza to tragedia jest z tymi radarami, nie da się normalnie jechać. Wszystkie te biedne gminy co nie mają czym przyciągnąć turystów żyją z ludzi jeżdżących nad morze.
EWI - chętnie mi nie smakuje jak sobie sama robię wolę jak ktoś mi poda
bo te fotoradary to mendy ja ze 3 wezwania miałam i żadnego nie uregulowałam niech mnie szukają tak to żadnego punktu nigdy nie miałam a prawko od ponad 6 lat mam ;-)
dobra szafa ogarnięta ile nagle rzeczy się znalazło