• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2015

Co za szok. Ledwo wchodzę a tu takie złe wieści. Ja jednak agus wierzę jeszcze, że facet się pomylił. Jak się komuś takie rzeczy robi to USG robi się długo, a nie czary mary - nie bije serce. Wierzę, że facet was tylko nastraszył i przed zabiegiem dowiesz się, że wszystko dobrze. To nie do pomyślenia! Mocno trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Ja nie miałam ani razu zgagi, a chłopcy urodzili się z czupryna:)

Nie mogę spać, zaraz trzeba będzie wstawać, a ja spać nie mogę wrrrrrr.

Nulini- to mąż bardzo ładnie zachował się z tym kwiatkiem, widać sumienie go gryzło :D

Hej dziewczyny, przedstawialam sie wam juz tu raz, weszzlam na chwilke ale zbyt duzo sie dzialo w moim zyciu, ze zdrowiem drugiego synka ktory ma roczek i nie mialam sily pisac... mam nadzieje ze moge tu byc z wami??:blink: byloby mi milo...

Duzo tu naskrobalyscie, chyba nie dam rady nadrobic.. ale sumiennie bede czytac i isac na biezaco jesli moge

Aguś nawet nie wiem co ci powiedziec.. W tym momencie pewnie zadne slowa nie przyniosa ukojenia... bardzo mocno trzymam kciuki by jednak jutro sie okazalo ze lekarz sie pomylil... jak bedzisz potrzebowac pogadac, poplakac, pokrzyczec..daj znac...

Ostatnia edycja:
agus bardzo mi przykro :-( wierze tak jak dziewczyny tutaj, ze jednak będzie ok..lekarz albo sprzęt się pomylił...trzymaj się!!!
Qrcze dziewczyny przeczytalam tą wiadomość późno wieczorem i spać nie mogłam. ..co chwilę pobudka była:-( Boże oby się to nieprawda okazało. ..

Co do zgagi to ja nawet nie mam, przy pierwszej ciąży była ale zapijalam mlekiem.
Mój młody potrafi sam się bawić ale zazwyczaj następuje to po tym jak go "oleje" bo muszę coś zrobić np.obiad..idzie wtedy do zabawek i coś sobie tam znajduje:-D

Alecta ja mogę za ciebie iść :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hey,
ja wczoraj pół dnia nad wodą byłam i sobie plecy lekko spaliłam. Moje dziecko od pół godziny molestuje mnie książką :)

Martusia witaj ponownie. Co było Twojemu roczniakowi i czy już dobrze?

Alecta to kiedy wreszcie idziesz na L4?

reklama
Agus :-( :-( trzymaj się kochana bardzo współczuję :-(

Laydeek ja mam zupkę kalafiorowa zapraszam ;-)

Moja od 2 lat do przedszkola chodziła ale nie na całe dnie ;-) całe dni.po 3 Rz dla mnie przedszkole super sprawa nie tylko dla rodzica ale i dla dziecka

Cześć nadrobilam druga jak wrócę bo po auto musze jechać

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry