• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

Mommy z facetami tak już jest, ja też czasem czuję się tak jak Ty. Ja latam, oglądam, przeglądam i planuję a mój kochany się dziwi.. Wierze, że to się zmieni jak już mały pojawi się na świecie. :-) Głowa do góry!

reklama
No i musiałam znów osobno dodać fotki.

Załączniki

• 1415907130173.jpg
    1415907130173.jpg
    15 KB · Wyświetleń: 60
  • 1415907148923.jpg
    1415907148923.jpg
    14,5 KB · Wyświetleń: 57
  • 1415907162852.jpg
    1415907162852.jpg
    15,8 KB · Wyświetleń: 56
Sprite a można to jakoś przekierować czy na nowo zdjęcia bym musiała tam dodać?? Lampy też mam już dziecięce :cool2: :-D Ale na razie to największą frajdę ja chyba z nich mam ;-) Zwłaszcza z lampki nocnej i głównej ;-) Jak dziecko, tylko wyrośnięte ;-)

PS. ale te 2 misie to nasze ;-) Jeden ja od małża na rocznicę jakąś dostałam- misiek jest taki duży jak ja (pseudonim eustachy-dionizy :-D) a drugi w prezencie ślubnym ;-)

Femme co Ty gadasz? Co to za promocja w orange? Moze tez zostane jednak ;-) na firme?
Gratki cory!

Jezyk on ciagle mi tak pieprzy. I chociaz chce sie wkurzac na niwgo to rozwala mnie na lopatki i co dalej?!

Mommy moj Ł tez ciagle mowi ze mam wybrac bo on nie wie co i jak. Ale to faceci sa, oni nie czuja chyba klimatu :-P jak bedziesz miala ochote sie spotkac to daj znac, ja mam do ina rzut beretem, zawsze na kawke mozna sie spotkac i pogadac ;-)

Mommy pamietaj, ze na porodowce Ty masz sie czuc dobrze i bezpiecznie. Nie patrz na chlopa tylko niech Cie wiezie tam, gdzie Ty twierdzisz ze opinie najlepsze i bedziesz sie dobrze czula

Femme nienawidze pozyczac takich rzeczy. Wlasnie dlateho ze nikt nie szanuje. Wspolczuje

Mommy Ty juz tak przygotowana ze rodzic mozesz ;-)

Agulqa a wiesz, że tak dzisiaj pomyślałam o tym, że można by się spotkać ;-)

Lepiej żebym jeszcze nie rodziła hehe jeszcze za dużo rzeczy nie poszykowanych a mebelki ogólnie cały czas pootwierane i się wietrzą cały dzień i noc. Kurcze każdy mi w sumie tego Biziela odradza, moj rodzinny też dzisiaj odradzał a ja do szpitala w inie na pieszo mam nawet z 15-20min a samochodem to 5 min. Jestem też baaardzo niezadowolona ze szkoły rodzenia, z położnej która ją prowadzi a mój się upiera przy tym bizielu i żeby ją opłacić.... Umawiała się z nami że do 11 da znać kiedy można do szpitala na "zwiedzanie" przyjechać i co? Nie odezwała się, ja dziękuję za takie dotrzymywanie słowa. Plusy to tylko takie ,że mój lekarz tam pracuje i dobry oddział jakby co mają dla noworodków. A w inie lepiej nie trafić na porodówce na panią tamarę s. Oj nieee...

Lay i jak się sprawują mebelki? My dodatkowo wzięliśmy tą opcję 777 , że na 7 lat gwarancja i między 2-7 rokiem użytkowania można zmienić za 1/3 ceny frony, cokoły itp. :-)

Mommy, pokoik boski. My to łóżeczko będziemy mieli u siebie, a ciuszki młodej są w naszych szafach. Innej opcji nie ma. Mężem się nie przejmuj bo większość z nich tak ma. Oni się po pierwsze nie znają na tych wszystkich dzidziusiowych rzeczach, a po drugie nie specjalnie się interesują. Mój to był taki ogarnięty, że przyjechał po nas do szpitala bez niczego, a na pytanie o ciuszki dla Mikołaja powiedział, że przecież mam w torbie ten rożek (do owijania dzieci). A to zima była i chyba ponad -10 było na dworze :-D młodego do 3 mż miał strach dotykać i oczywiście ni diabła by wykąpać czy przewinąć...dopiero jak młody się zrobił już taki siedzący to się przemógł ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry