• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

Karpanna i Oli wg om było 10 czerwiec a wg om 23 maj jakoś :/
Puki co cc ale boję się że się Stachu obróci pod koniec ciąży i wtedy będą lejce z urodzeniem :/

reklama
Im większy bobas tym trudniej a Ty masz do tego mały brzusio no nie?

Głupie myśli mnie nachodzą czyli czas wziąć się do roboty. Idę pozmywać po obiedzie i wyprasować resztę ubranek małego.

Alecta o nieźle :angry: :no:

Doggi a teraz też masz takie różnice w terminie? Może akurat syn będzie choć na koniec wyrozumiały i albo grzecznie posiedzi jak siedzi, albo się obróci i popchnie tą szyjkę porządnie jak na chłopa przystało! U mnie każdy poród inny więc kto wie, kto wie ;-)

Karpanna dziecko zmienia pozycje, to normalne, nie ma się co doszukiwać chorób :rofl2: A czas na odwrócenie to względna rzecz. Niby u wieloródek i kilka dni przed porodem może, ale wszystko zależy od masy dziecka, budowy macicy, ilości wód i pewnie wielu wielu wielu innych czynników ;-)

Nie wypiłam dziś kawy i co? Łep mnie napierdziela brrr

Megami no trochę liczę na to ze tym razem będzie inaczej bo jak znów będę musiała przenosić tobie wykończę :( Stachu około 1,5tyg starszy wychodzi ale początkowo idealnie pokrywał się termin om z usg, Olka malutka była bo ja miałam dość dużą anemię wtedy jak zaszłam :(

Oby tym razem było lepiej!
Mój młody na początku też pokrywał się wielkością usg z om (4-6.01), a teraz co usg 30-31.12 :-D Nie podoba mi się ta data! :-D

Ostatnia edycja:
Chyba bierze się pod uwagę tylko początkowe usg jeśli chodzi o termin porodu bo potem dzieci się różnicują. Ja mam na 17-19 styczen a z miesiaczki 24. A urodze pewnie w lutym.

gosiane, eksperymenty ze smakami dopiero przede mną, dziś zrobiłam najprostsze, żeby składniki mieć pod ręką :-D

alecta, Ty bogaczko! :-D Nie wydaj wszystkiego naraz :-D

Umieram z muffinkowej ekstazy :-D

reklama
karpanna ja ruchy i wypychanie czuję właściwie tylko u góry i po bokach, na dole po bokach takie smyranie chyba rączkami ;-) na dole pośrodku praktycznie nic.
U mnie mały siedzi poprzecznie ale żadnych wad żadne usg nie wykazało i ilość wód mam w normie :tak: po prostu tak się ułożył i już. Dzisiaj się przewracał mocno więc może już inaczej siedzi :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry