reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczeń 2015

Nulini to jest automat z Tip-tronic więc można przełączać :))) Mąż dużo poczytała o tych skrzyniach i sa bardzo chwalone a przynajmniej 2-masy nie mają. Co do benzyny to mój mąż by wolał ale miało to być auto do jazdy w trasę bo mój Passacik już też sędziwy :)))

reklama
My po usg bioderek, wszystko ok także kontrola za 6 tygodni. Młody po spacerze śpi, także odpoczywam. Jestem wyjątkowo śpiąca dzisiaj.. Mój A dzisiaj w delegacji, wraca dopiero jutro wieczorem więc z młodym czeka nas wspólne leżakowanie :)

Nulini najlepsze jest to, że ja mam wrażenie, że ten mój pokarm lipny jest skoro młoda wiecznie głodna, a tu ona tyje na nim jak szalona :p

Nulini super, że z bioderkami dobrze :-)

My też już po spacerku. Dziwne na dworze nic go nie boli.
Piotrek pojechał po Kacpra, bo o 16 mają przyjechać. No i mama dzwoniła że jadą z Cypkiem, bo płacze i płacze że chce do domu. No to dziś będziemy w końcu wszyscy razem :D

Alecta- i jak przetrwalas?

Aza- kciuki za auto.

Jenn- super że USG ok.

Jeżyk fajnie, że rodzinka już w komplecie będzie.
A ja jakoś przetrwałam, ale i tak wyczekuje aż Ł z pracy wróci, a to jeszcze godzina jak nie dłużej.
Muszę się w końcu za obiad dla niego wziąć, bo ja z dzieciakami zjedliśmy naleśniki, a on bidny nie może, bo mleko w nich jest.
Tylko na razie Lili na mnie śpi.
Tymko się właśnie ze mną kłóci, że on nie ma 3 lat, bo on chce mieć 5...
Ehh wykończy mnie kiedyś ten człowiek :p

AZA, to kiedy kupujecie? :-D Dobrze, że ma przyciemniane szyby - można karmić i nikt cyców nie ogląda :-D

alecta, no Młody żre co godzinę, a w 3 tygodnie kilo przytył :confused2:

jeżyk, u nas to samo! Nawet na spacerze Młody się przebudził, więc ja już pędem w stronę domu, bo wrzask będzie, a ten się pogapił i dalej w kimę... A w domu się gniecie, stęka i drze...
Super, że na weekend będzie komplet :-D

jenn,
super, że USG w porządku!

Ej, to bioderka się kontroluje 2 razy??? :szok:
Z Młodą byłam raz...

Mi teść mówił ze tylko raz bioderka, kontroluje się tylko jak coś nie teges a jak jest ok to nic nie trzeba powtarzać

reklama
Do góry