reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczeń 2015

To u mnie na wsi nikt nie wysyła na usg bioderek :-p nie byłam z żadnym z moich synów
Ja już po ginie,wsio ok. dał receptę na minipigułkę ,ale nie wiem czy będę stosować
U nas tak pięknie jak na wiosnę,siedzę na ławce i do domu nie chce mi się iść

reklama
U nas z bioderkami u Antka też było ok, ale wszystkie dzieci mają minimum 3 razy.

Byliśmy na szczepieniu... Olgi tak jak się spodziewałam nie zaszczepili bo nie ma jeszcze skończonych 6 tygodni. A Antka też nie bo okazało się, że nie ma żadnych zaległych szczepień:D coś mi się pomyliło. No ale przyjemniej jestem 240zł do przodu:D

No i dostałam recepty na mleko- już nie będę na nie wydawała ponad 400zł miesięcznie a max 200 :D

A, i Kluska waży dokładnie 4,5 kilo- czyli od wypisu ze szpitala przytyla 1,5 kilo!:)

Nulini jutro jedziemy po auto:) Najgorsze, że będę musiała wracać tyle km. Nie lubię jeździć w dłuższe trasy, lepiej czuję się w mieście :)

Alecta dobrze, że przeżyłaś :) Jutro Twój mąż pracuje?

Jeżyk czyli na weekend masz rodzinkę w komplecie, super : )

Aza to ja chętnie wrócę za Ciebie :-D
Uwielbiam długie trasy :-D
Weekendy Ł ma na szczęście wolne :-D
Ale w niedziele jedzie do łodzi na kurs i wraca dopiero w piątek
Na szczęście moja mama akurat jutro Przyjeżdża na tydzień.

Wręczyłam wrzaskuna Ł, a ja idę farbować włosy :p

Ale ciiiiiiiszzzaaa... Oba potworki śpią! Starsza się feriuje u babci. Mąż się integruje w pracy. A ja sobie siedzę :-D

alecta, dobrze, że Lila ta tyje :tak::tak::tak: super!\
Megami, racja że szybko się trawi. widzę to co cycek w pieluszce :-D:-D:-D. te pieluchy idą jak woda :sorry:

jezyk, Twoja rodzina w komplecie, a mój młody jutro jedzie z dziadkami na wycieczkę i już mi żal, że beze mnie. szczególnie, że jadą oglądać dinozaury i nie będę widziała jego reakcji :-(

u mnie też bioderka są 2 lub 3 razy nawet jak jest ok.

młoda śpi, więc idę pod prysznic i też do łóżka, bo nigdy nie wiadomo jaka nocka będzie ;-)

U mnie juz wszyscy są. Mamy wesoło oj wesoło :p Franek się drze, oni krzyczą no cud miód malina :) z tego szczęścia otworzylismy jedno piccolo.

AZA, no coś Ty!!! Tempomat i jazda, oj, jak mi tempomatu brakuje :-(

alecta, ja miałam jutro farbować, ale farba mi nie doszła :-(

Sprite właśnie Lila teraz robi 1 max 2 kupy dziennie i te pieluchy aż tak nam nie znikają.
No, ale cieszę się, że ładnie przybiera, bo z Nikolą to była masakra jeśli chodzi o przyrost masy.
Zresztą nawet teraz ona 16 kg waży, a Tymko 13 kg :p

U mnie jutro będzie wesoło :-D
W sumie cieszę się, że mama przyjeżdża.
Jeśli tylko nie będzie próbowała mi swoich rzeczy narzucać to będzie to fajny tydzień :-)

No siedzę z farba na włosach, piwko na mnie czeka.
Haj lajf :-D

Nulini, a jaką farbę zamowiłaś?

Ostatnia edycja:
reklama
My się cycolimy

Cholera co ja zjadłam, co ja zjadłam??? Młoda mi ulewa...świeżo wykąpana i chlus...

Hura!!! Bratowa kupiła mi Trylogie Niezgodnej w Empiku. Będę mieć w poniedzialek

Ostatnia edycja:
Do góry