reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczeń 2015

reklama
Agulqa hehe my też jeszcze 3 lata chyba kredytu na obecne mamy :p

Alecta to mama urosła zapewne :-D

INDI :O wow żeby stół kraść... :-/ moja też tak się budzi ;-) od dwóch dni co 2.5h :-D :p

Dzień dobry!
U nas nocka 23.30 — 1.30 — 4 i 7 ;-) z tym że o tej 4 dwa razy mi się zalała więc z przebieraniem jedzeniem itp do 5 nam zeszło :p

Indi u mnie tez chusta nr 1
Bez niej nie wyobrazam sobie funkcjonowania

Bada moj tez ma taki guzek jakby

W ogole maga zaluje ze nie ma u nas fajnego lumpka :-(
Bylam u mamy, wjechalam na szybko do jednego
Kupilam malemu koszulke, spiworek do spania, koszule z kamizelka, body, dwie pary ogrodnicxek, sztruksiki biale i to wszystko za 22zl :-)
U mnie nie ma takich :-\

aza chyba przegapiłam,ale wygląda na to ,że kupiliście to auto-gratki :happy2:

femme u mnie tak samo o 4 jedzenie i zeszło nam do 5 :-pa o 6 znów był głodny,a o 7 już się wyspał :szok:

Bada hehe ja po 7 dałam z butelki i śpi do teraz :-D

Idę się ogarniać i na miasto chyba pójdę Agulqa zrobiła mi ochotę na lumpki :p

U nas nocka to wiadomo, ciągłe stękanie, prężenie się, rzucanie, pobudki co godzinę, masakra...

Teraz nie śpi od 7 i powoli odpływa, więc idę z nim, bo oczy na zapałki :dry:

reklama
Femme my bez kredytu ale kupujac maszego rumuna zalozylismu ze bedzie z nami do konca bo dziadzius z niego wiec za grosze bysmy sprzedali a poki co odpukac ladnie sluzy :-)

Femme ja mam teraz zalozenie ze kazde odwiedzinu rodzicow bede laczyla z lumpkami bo u nas liiipa totalna

Do góry