reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczeń 2015

reklama
Doggi zaraziłaś mnie tym okresem ... :szok::crazy::-:)-:)-:)-:)-(

Kurde z synem prawie rok po porodzie nei miałam :( a tu tak szybko :-(

Dziewczyny po szczepieniu, czy u waszych dzieci też po jednej szczepionce na nodze zrobiło się takie czerwone i jest taka kulka pod spodem? Mój biedaczek ma taki ślad.

Kurcze, coś mnie dzisiaj trochę gardło boli. Oby nie poszło dalej bo nie mam czasu chorować :-p a okres mam taki, że nie pamiętam kiedy tak ostatnio miałam, chyba po porodzie. Bo przed ciążą to właśnie takie skąpe były.

Laydeek- dobrze by było żeby zobaczył to alergolog. My byliśmy i nam nie kazała absolutnie natłuszczac i przeszło. A jak natluszczalismy to nie pomagało. Na zdjęciu ciężko dojrzeć jak to dokładnie wygląda.

ImageUploadedByForum BabyBoom1425465571.787465.jpg

Teraz tak

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1425465571.787465.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1425465571.787465.jpg
    38,8 KB · Wyświetleń: 99
Jak dla mnie od potu, ale niech się mądrzą lekarze ;-) zawsze to pewniej. A jak reszta ciała? Brzuszek? Jak skóra na zgięciach itd? Jak też tam problem to można gdybać cóż to innego, może proszek, może dieta. U mojego tak samo mam wrażenie, gdy się bardzo przy płaczu spocił to i na brzuchu miał. Zniknęło. Reszta ciała ładna, delikatna.
19 marca już niedługo, to się okaże.

Reszta ciałka ok. Troche krostek ma na główce. Najbardziej wlasnie ta szyjka i troszkę dekolt.
Odstawiłam całkowicie nabiał, pije kawę z mlekiem sojowym ( a raczej napojem sojowym). Zastanawiam sie tez czy to przypadkiem tez nie po mleku modyfikowanym. Dajemy małej Enfamil, ale z reguły tylko na wieczor. Czyli na 6-7 karmien 1 to mm.
U nas sie przejasnilo, wiec moze wyjdziemy na spacerek.
A jeszcze jedna sprawa. Zauważyłam, ze od jakiegoś czasu mała spi i leży z glowka przekrecona tylko na prawa stronę. Potrafi obrócić na lewo, ale tylko na chwile. Nigdy nie spi z głowa w lewo. Obroniliśmy łóżeczko, ale to nic nie daje. Kładziemy na boku, tak by nie mogła główki przechylić. Ale i tak znajdzie sposób by przewrócić sie na plecki i głowa na prawo. Co z tym robić? Udać sie do jakiejś poradni rehabilitacyjnej?
Przepraszam, ze zawracam wam ciagle głowę, ale to moje pierwsze dziecko i s.ram w gacie ze strachu.

Dla mnie to też wygląda na alergię albo na dotyk ubrania lub proszku albo skaza Alex taką miał i musieliśmy przejść na nutramigen, ale fakt na zdjęciu słabo widać więc mogę się mylić.

reklama
Lay moje chyba tez takie maja Iga bardziej w dotyku jest to takie szorstkie ale ja pomyslałam ze to od mokrego coś sie uleje przy karmieniu np no i slinią sie obie. Kiedys jak mocno przytulała sie do mamy mojej to ja mocno podrażniło

Do góry