jenn200818
Fanka BB :)
U nas noc całkowicie przespana :-) Anioł z tego mojego syna ;-)
Paskudna pogoda i chyba przez to, mały teraz od rana znowu śpi.. sama najchętniej spędziłabym cały dzień w łóżku.
Paskudna pogoda i chyba przez to, mały teraz od rana znowu śpi.. sama najchętniej spędziłabym cały dzień w łóżku.
rzeczywiście gwarancji na "grzeczne" dziecko nie ma nigdy,moje wszystkie były tz.wymagające choć każde inaczej,a mam wrażenie że G najtrudniejszy-nie cierpi fotelika samochodowego,leżaczka (a mamy już dwa różne) a w kołysce śpi dopiero od miesiąca i to tylko śpi bo poleżeć to może co najwyżej 5 minut, ale ja bym tak nie przekreślała macierzyństwa wielokrotnego poprostu jeszcze jest za wcześnie (ja chciałam mieć drugie tak w okolicach 2 urodzin Antosia) a dodam jeszcze że nie planuje więcej dzieci,ale jakaś cząstka mnie myśli a może ?
mimo że G daje popalić 
Póżniej kąpanie i spanko. Ja odkąd ze szpitala do domu wróciłam (no po tygodniu w domu) stały plan dnia wprowadziłam i jestem z tego bardzo zadowolona bo się sprawdza ;-) Mały już je to 160 na raz(choć nie zawsze) i 5xdziennie, sam się tak przestawił, za mało mu już było te 130... A jeszcze parę dni temu starczało.....