reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2015

Jeżyk - ja też zazdroszczę soków, Tobie to dobrze z taką teściową :-)

Tak jak pisałam mój synuś szybko się nauczył odwracać z brzuszka bo nie lubi na nim być chyba że na mnie to owszem nawet zaśnie.

Spojrzałam przez okno i zobaczyłam ciemnografitowe niebo i za chwilę tak lunęło że świata nie było widać do tego wichura. Moja starsza ma dziś wagary przez pogodę właśnie.Nie odważyłam się wyjść dziś z dziećmi. Trudno, jutro pójdzie pojedzie z tatą.

Megami - będę do Was zaglądać :) nie nadrobię 2 miesięcy i przez to nie wiem co się tu działo. Wszystkie dzieci styczniowe zdrowe są i ich mamy??

reklama
To się cieszę,że nikomu nic poważnego się nie przydarzyło. Pisałam do Doggi ze szpitala ale nie odezwała się i chyba nic Wam nie przekazała. Pewnie nie miała czasu.

Czym można rozbujać jeszcze laktację. Ja stosowałam częste przystawianie dziecka, dużo płynów i herbaty ziołowe zaparzane np lactosan. Macie jakieś sprawdzone sposoby?? Jeśli temat się już pojawił to sorki.

Aha i pytanko jeszcze jedno: przy karmieniu można leczyć zęby przy znieczuleniu no nie?

Ostatnia edycja:
Karpanna, jest cos takiego jak **********, zawiera slod jeczmienny. U mnie szalu nie ma, ale czytalam recenzje, to niektore kobitki sobie chwala. Sprobuj moze, zaszkodxic nie zaszkodzi. A w smaku jest przepyszny :)

reklama
Do góry