reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2015

reklama
Raczej nie :-) mój szwagier dodał na fb zdjęcia moich dzieci ze świąt i już mnie to drażni ,ja się do tego nie nadaję,nie mój świat :-D ale dziękuje wszystkim dziewuszkom za zaproszenie

Człowiek czyt. Kobiety to są jednak durne :happy: P zabrał G i chłopców na orlika i kazał odpoczywać,a ja wysprzątałam łazienkę ,ubikację a teraz wyparzam i wymieniam smoczki w butelkach (awansowaliśmy na roz 2 ) i te uspakajające też nowe dziś przyszły (G będzie teraz marynarzem ;-))

Ostatnia edycja:
Bada Mnie fb też drażni wiec nie jedte$ sama.ja też tak zawsze odpoczywam przez sprzatanie...mnue dzisiaj M wkurzył,taki wielce zmeczony pi pracy mówi że ja to dzisiaj nic chyba nie robiłam i czemu sienie zdrzemnełam...a zakupy,pranie,odkurzanie,sprzatanie kuchni,obiad itp.to sie samo zrobiło..

Ja też nie jestem jakąś wielką fanką fb, dlatego też kontakt z Wami się zmniejszył.. U nas noce przesypiane bez zmian, także super. Wczoraj byliśmy na drugiej kontroli bioderek no i ok. W przyszłym tygodniu drugie szczepienie.
Tylko niepokoi mnie to, że mały na brzuchu nie opiera się na rączkach, tylko przekłada je wzdłuż ciała i unosi głowę razem z nóżkami robiąc taką jakby kołyskę.. czy wasze dzieci też tak mają?

Witajcie po długiej przerwie :) Zapomniałam hasło do forum, po przeinstalowaniu systemu nie mogłam się zalogować, tylko jako gość zaglądałam, ale dziś mnie olśniło i jestem. U nas już po chrzcinach, w drugi dzień Świąt była imprezka, wszystko się udało, jak należy :)
Moja mała w ogóle niechętnie leży na brzuszku, ale lekarz kazał ją zmuszać, więc maltretuję ją czasami. Też często rączki wzdłuż tułowia układa, a najchętniej, to oby rączkę do buzi wcisnąć, wczoraj to z takim uporem maniaka, że wygląda mi to na zbliżające się ząbki.
Pozdrawiam wszystkie mamusie i wszystkie dzieciaczki :)

reklama
Jenn, moj robi I tak I tak. Na brzuszku uwielbia byc, spi tez na brzuszku. Az mu sie glaca z przodu wytarla a z tylu ma dlugie wlosy jak panienka :)

Do góry