reklama

Styczniowa galeria :)

• Starter tematu Starter tematu Harsharani
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
No ja niestety puchnę jak balon:szok: . Najbardziej dłonie, nogi (a zwłaszcza stopy są jak nadmuchane) i trochę na twarzy. Mam 2 pierścionki na palcach i już mnie nieco uciskają.

Ja nie puchne, ale obraczke zdjelam jakis miesiac temu, bo mnie kolezanka nastraszyla, ze jej tez nic nie puchlo i jak naraz jednego dnia napuchla, to musiala obraczke przecinac. :szok: Wiec na wszelki wypadek jej nie nosze.
Minal miesiac jak ja sciagnelam a jeszcze mam slad na palcu. Przez 4 lata jej nie sciagalam, nigdy. :happy:

ja też nie ściągałam obrączki przez 3 lata, ale niestety jakiś czas temu (3-4 tygodnie) ZŁOTO ZACZĘŁO MNIE UCZULAĆ :szok: w miejscu pierściona zaręczynowego i obrączki mam czerwony i suchy naskórek, swędzi jak cholera :baffled:

A ja wszystko posciagalam co mialam:-) no i mowia ze lancuszka sie nie nosi w czasie ciazy bo dzidzia moze sie w pepowine zawinac wokol szyji:baffled: ja mysle ze to jakies zabobony ;-) no bo powoli zaczynam puchnac :szok:

Z biżuterii to mi tylko łańcuszek na szyi został, bo nawet kolczyków nie mam, bo jeden z ulubionej pary mi się zgubił no i kupa.
Obrączki nie ściągałam całe 2 lata, a zaręczynowego pierściona 3,5. teraz mi ich strasznie brakuje.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry