reklama

Styczniowa galeria :)

• Starter tematu Starter tematu Harsharani
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Uwaga! Żeby nie być gołosłowną, postanowiłam sobie cyknąć parę fotek. Zobaczcie jak wygląda słonica przed porodem :-D

Na pierwszym - wczoraj
Na drugim i trzecim dziś

Za chwilę reszta. :-p

reklama
Lorien fajne fotki :-) sliczna usmiechnieta mamuska :-) fajnie ze masz sie w co ubrac na te spacery bo ja to raczej z domu nie wychodze na dluzej bo nie mam co na siebie wcisnac.

ja się bardzo cieszę, że tak długo jest cieplo, bo latam w jesiennej kurteczce - jedynej w jaką się mieszczę i jest Ok. Ale boję się co będzie za kilka dni bo od niedzieli ma przyjść zima. Ach Karola to ma dobrze! U niej cały czas ciepło- nawet jak zima to lato....

Lorien nie przejmuj się;-) niczym. Ja też do szczupłych nie należę i się nie przejmuję. Dzidzia tak nam da w kość;-) że zobaczysz jak szybko wrócisz do poprzedniej wagi...Będzie dobrze:-)
A oto ja w 37 tc i 2 dni.

reklama
Lorien , ja też tak chodzę ...... bluza Jarka i moja niezapięta stara kurtka :-) a co już koniec prawie, więc się nie martwię, jakoś to będzie. Dostałam nawet kasiurę na święta by sobie samej cos kupić i chciałabym kurtke lub płaszczyk, ale zaczekam aż urodze, bo jakoś dziwnie się rzeczy mierzy. No i nie potrafie sobie wyobrazić jak będę wyglądać bez brzucha. Dodam jeszcze, że przed ciążą nosiłam 38, a teraz ledwo się wciskam do 42 :szok: i nawet nie mówię o zapinaniu, bo to bym musiała mieć jakieć 54 :-D :laugh2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry