reklama

Styczniowa galeria :)

• Starter tematu Starter tematu Harsharani
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Miodzio brzuchatki :-)
Widać że wasze dzieciaczki już w pozycji startowej, bo moje cudeńko jeszcze raz tak raz siak, a teraz centralnie w poprzek siedzi i rozciąga skórę :baffled:

Skakanka mam wrażenie, że w pierwszej ciąży miałaś trochę większy brzuszek ;-) Ale może to tylko moje złudzenie optyczne;-) W końcu ja ślepa jestem :-D:laugh2:;-)

Ewa-Elexi Twój brzuszek ma świetny kształt i chyba nie wiele przybyło ci po bokach, co? ;-)

Dziewczyny, a tak na serio to wyglądacie przeuroczo :-D:laugh2::tak:

Dziewczyny, dzis postanowilam zrobić na złośc ogarniajacej nas wszystkie zbiorowej histerii i ruszyliśmy się z mężem z domu na krótki spacer. Nie ukrywam, dobrze mi zrobił (od dwoch dni raczej ograniczalam się do leżenia).
Nota bene moze dzieki temu spacerkowi przestalam wmawiać sobie wcześniejszy porod i myślę, ze spokojnie dam rade i dotrzymam do stycznia :-)

Podczas spacerku pomyślalam też o Was i pocykałam troche fotek, może i Wam polepszą się nastroje.
Buziak dla wszystkich

Załączniki

• PC170070.JPG
    PC170070.JPG
    547,5 KB · Wyświetleń: 68
  • PC170063.JPG
    PC170063.JPG
    575,6 KB · Wyświetleń: 40
  • PC170084.JPG
    PC170084.JPG
    586 KB · Wyświetleń: 39
  • PC170066.JPG
    PC170066.JPG
    495,4 KB · Wyświetleń: 44
Abeja super pomysl mialas. Mi sie humor od razu poprawil, uwielbiam morze. :tak: Mam nadzieje, ze uda nam sie w przyszlym roku pojecha nad nie choc na pare dni. :dry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry