reklama

Styczniowa galeria :)

• Starter tematu Starter tematu Harsharani
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
No przeciez nic nie mowie. Tak tylko zapytalam, bo myslalam, ze moze poczula jak sie dzidzia rusza i sie zdziwila.
Moj chrzesniak raz trafil na ruszajacego sie kuzyna i byl bardzo zaskoczony. :tak:

Aph przecież ja też nic nie mówię:-)Chyba jej siostra nie kopnęła w tym momencie:-)Szkoda,że ona sobie nie zdaje sprawy z tego co się będzie działo..

:tak: Ja mysle, ze ten moj chrzesniak tez nie wiedzial o co chodzi, bo w sumie ma dopiero 14 miesiecy, ale byl zdziwiony, ze mi sie tak brzuch ruszal.

A co do niewiedzy maluszkow, to faktycznie szkoda, mi Rodzice mowili, ze ponoc szalalam z radosci jak sie okazalo, ze bede miala rodzenstwo, miedzy mna a moim bratem jest 3,5 roku roznicy, wiec chyba juz wiedzialam, ze ktos nowy bedzie w domku. :tak:

Aph 3,5 roku to już dużo,żeby zrozumieć, taka będzie też różnica u moich znajomych no albo 4 lata i mała wszystko jarzy:tak:będzie się opiekować siostrą bo chce oczywiście siostrę i wybrała jej imię:-)

Skakanka zdjęcia super :-):-)

Moja Sandrunia ma 2,5 roku a doskonale wie że będzie w domu dzidzia i też zażyczyła sobie siostrzyczkę i imię też wybrała ona :tak: chociaż jak jej z mężem mówiliśmy że z siostrą będzie musiała się dzielić lalkami to ostatnio przerzuciła się na braciszka ;-):-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry