reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowa galeria :)

Elexi sliczne okraglosci :) a ja stwierdzam ze wypuklosc brzuszka zalezy od wielu czynnikow, a ciekawa jestem ile cm macie w 'talii' i brzuszku ja mam 92 i 104 juz...

reklama
Ja mam 120 w brzuszku w najszerszym miejscu ;D tylko niepamętam ile miałam przed ciążą :( ale jutro zmierze spodnie i będe wiedziała :)

Kobietki dziękuję za miłe słowa !
Ale pamiętajcie -wszystkie teraz ślicznie i kwitnąco wygladamy !!!!!!!!!!!!!!!!!!
miłego dnia

Wczoraj byłam u krawcowej do przymiarki spodni. No i gadamy o ciąży, rośnięciu itp. Spytała mnie w którym jestem miesiącu. Ja jej na to że w 6. A ona: - coooooooo? Myślałam że około 4. ??? Dziwne...

Lorien, pewnie masz mały brzuszek...ja mam już ładnego balona....hihihi

Kurcze nie wiem jak zmniejszyć rozmiar zdjęć moich i nie mogę nic tu wrzucić.... :-[

reklama
kamilala wyslij mi je, aniay_k@interia.pl zmniejsze, odesle... powiedz tylko jak male maja byc
Moj brzuszek tez nijak nie wyglada na szosty miesiac, wogole to tak sobie mysle i przypominam ze jeszcze niedawno tu trafilam i nawet brzuszka nie bylo ani grama :)

Do góry