reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Wiesz co NUTKA jak do mnie piszesz to pisz bez bledow oki? I od dawna nie czytalam Waszych postow bo mnie wkurwi.... ale miarka sie przebrala i nie mam ochoty na tym watku czytac takich bzdur a jak Wam nie pasuje to nie czytajcie nas, to mysmy zalozyly ten watek i bylo zajebiscie dopuki Wy nie zaczelyscie mieszac i pisac glupot, kazda z nas sie wspierala , bylysmy razem kiedy rodzilysmy i kiedy bylysmy w ciazy , bylo super , az rano chcialo wlaczac sie kompa zeby poczytac i podzielic sie nowinkami a teraz to porazka az zygac sie chce ale ja nie mam zamiaru rezygnowac z tego watku przez jakies NOWE "KWOKI" bo mi bylo tu dobrze a skoro juz sie wynioslyscie to sajonara na zawsze !!!!!!!!!!:-D

Kamus no co Ty napisalam tylko prawde. Nie damy sie stad wywalic, a te "KWOKI" to cytat zyletki, bo tak nas nazwala ale widac ze dziolcha ma chyba kompleksy wiec git:-D

Dziewczyny zamknijcie ten wątek żeby za jakiś czas nowe mamy które urodziły dzieci w styczniu nie dołączyły i wam nie przeszkadzały.Bo musicie się z tym liczyć jeśli watek jet otwarty.Albo zmieńcie nazwę i dodajcie że chodzi tylko i wyłącznie o was i nikogo nowego nie chcecie tutaj.

Wiesz co NUTKA jak do mnie piszesz to pisz bez bledow oki? I od dawna nie czytalam Waszych postow bo mnie wkurwi.... ale miarka sie przebrala i nie mam ochoty na tym watku czytac takich bzdur a jak Wam nie pasuje to nie czytajcie nas, to mysmy zalozyly ten watek i bylo zajebiscie dopuki Wy nie zaczelyscie mieszac i pisac glupot, kazda z nas sie wspierala , bylysmy razem kiedy rodzilysmy i kiedy bylysmy w ciazy , bylo super , az rano chcialo wlaczac sie kompa zeby poczytac i podzielic sie nowinkami a teraz to porazka az zygac sie chce ale ja nie mam zamiaru rezygnowac z tego watku przez jakies NOWE "KWOKI" bo mi bylo tu dobrze a skoro juz sie wynioslyscie to sajonara na zawsze !!!!!!!!!!:-D

miejcie swoj zamkniety watek jesli chcecie pisać sami!! to jest forum dla wszystkich, niezaleznie kiedy tu dołączyli!! i na pewno jeszcze nie jedna mama będzie chciała dołączyć!!
przepraszam, ale nie dam po sobie jechać dlatego że póżniej tutaj dołączyłam!!!
nikomu nie ubliżałam więc nie wiem o co ci chodzi!!!!

a jednak to Wy nie mozecie sie obejsc bez naszego watku, jestescie smieszne:-D:-D:-D, ale mam ubaw z tego co czytam, poprostu:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Niunia a Ty jak piszesz to cytuj konkrety bo gdzie ja w tym poscie komukolwiek ublizylam poprostu zacytowalam Wasza smieszna Zyletke, ona jest taka ostra ze juz sobie pewnie jezor pociachala:-D:-D:-D:-D i nie nie wiem po co ty wchodzi:baffled:

reklama
mili kochana jestes wiesz o tym,
ja bede pisac sobie tutaj bo ja nie jestem stara mama ale nowa tez nie wiec nie zaliczam sie do zzadnej grupy i nie chce stac bo stronie zadnej z nich bede czytac "nowe mamusie" bo niestety stare odeszly ....

pandi ogromne gratulacje z okazji 1 zabka wiesz u nas wyszedl 27 lipca i do tej pory ida kolejne i wyjsc nie moga weic uzbroj sie w cierpliwosc, lekow nie chce ci polecac bo poprostu nie chce wiecej szumu robic, moze laseczki "stare" cos ci podpowiedza.

Do góry