• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Marta u mnie też dziś to samo, tata dostał kopa w twarz za podsluchiwanie ;) brzuch juz widział jak się rusza.

Ale najlepsza moja koleżanka co u niej wczoraj byłam. Ona w 26 tc i tak jej ciąża świat przesłania ;) ze mojej nie zauważyła :D po 3 godzinach przyszła jej mama i od razu pyta kiedy mam termin a ona "to tu w ciąży jesteś??" :D miałam nadzieję że to lepiej widoczne ;)

Mój m też mnie wkurza ostatnio, od wczoraj się do niego nie odzywam ale on mówi wtedy ze nie mogę mu zabraniac kontaktu z Zosia i się przytulna do brzucha, czy wszyscy faceci to takie lenie w domu i ciężko im cokolwiek zrobić? Bo mojego m to trzeba siłą zmuszać żeby coś posprzatal czy coś wrr
A ja już do pracy wstałam, tak rano ze ledwo przytomna jestem

Bubcia mój niestety też leń.. Tzn zrobi co musi ale sam z siebie to nigdy... Jemu po prostu nie przeszkadza ze nie ma gdzie szklanki włożyć bo zlew pełen, że na dywanie nie można usiąść bo okruszków od groma, na kanapie sterta ubrań itd. Tłumaczy się ze wszyscy faceci są niedomyslni...

Miał być upał od wczoraj a póki co jest 21 stopni, przyjemnie :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry