paulinas8
Fanka BB :)
Nie, lekarka powiedziala zeby bez ryzyka zrobic test nifty ( przy amniopunkcji jest ryzyko poronienia a ja o ta ciaze walczylam 5 lat)paulinas8, a po kiepskim pappa nie proponowali Ci amnio?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie, lekarka powiedziala zeby bez ryzyka zrobic test nifty ( przy amniopunkcji jest ryzyko poronienia a ja o ta ciaze walczylam 5 lat)paulinas8, a po kiepskim pappa nie proponowali Ci amnio?
Jakie łóżeczka są lepsze? Takie tańsze żeby szybko zmienić, np. SNIGLAR Łóżko dziecięce - IKEA, czy takie droższe żeby było na dłużej, szufladki i możliwość odmontowania boku żeby było dla starszego dziecka, np. STUVA Łóżeczko z szufladami - IKEA ????
Marzenka, wejdź sobie na allegro. Tam jest mega wybór! Ja znalazłam białe szczebelkowe z 3 poziomami wysokości i wyjmowanymi 3 szczebelkami i szufladą pod spodem za 205 zeta! Z przesyłką 245 zapłacę. A jest dużo ładniejsze niż droższe, które w sklepach widziałam.
Ja kupuję takie na ok 2 lata. Potem młody sam wybierze co lubi i jakie łóżko chce mieć. :-)
Masz przynajmniej za sobą powiadamianie jej o rodzeństwie. To jeszcze przed nami niestety.... Co prawda on chce rodzeństwo, ale nie jestem pewna, czy w takiej kombinacjiNo moj tez ma córkę hahah i to dobrze bo on befzie wszystko robiłDlatrgo ze wszystkim zdaje sie na niego
Juti super łóżeczkoMarzenka moje nie ma. Ale były i takie jak piszesz też w dobrych cenach.
Moje jest takie: ŁÓŻECZKO DZIECIĘCE DREWNIANE WIKI+SZUFLADA BIAŁE ! (5071568408) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.