reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Paulettah żebyś się nie zdziwiła ;p wiesz ile rodziców nosi bliźniaki? :D łatwiej oczywiście w chustach ale też jedno nosidlo i jedna chusta ;)
Będzie pokaz wiązania na tych targach weekendowych

Ulicha, ja ustawiłam sobie przypomnienie w telefonie na ten program, ale pewnie będę ryczeć i mąż mi zabroni oglądać
Aktina, no to super, szyjka grzeczna i się nie skraca :D

Paulinas, super: ) gratuluje udanej wizyty

Pauletah, ja piorę wszystkie ciuchy, te które były nowe też bo bardzo często odzież jest pokrywana substancjami żeby się nie gniotły :) Także pranie i prasowanie obowiązkowo a co do temp to zależy od zaleceń producenta ale zazwyczaj 40 stopni

Widzę że szalejecie z zakupami ;) a mówiłyście że ja szybko kupiłam wózek haha no ale ja już 23 tydz mała duża i pewnie przed świętami mi ją wyjmą to muszę przodować ;) Ja ogólnie mam prawie wszystko dla dziecka, bo rodzina mi wszystko dała, brakuje mi przewijaka na łóżko, laktatora, samochodu hahah i kosmetyków ale wiem na pewno że zastąpię zwykła oliwkę olejem migdałowym i kokosowym.
Idę malować sufit , musi podeschnąć bo jak mój wróci z pracy to maluje ściany wczoraj robiłam próbkę koloru szarości i jest dwa razy ciemniejszy ale to dobrze bo na opakowaniu kolor był jaśniutki

Hejka. Mnie też kusi to chustowanie. Zastanawiam się nad tym. Chyba poszukam jakichś kursów chustowania w necie i zobaczę ile kosztuje taka zabawa.

Mój synek od jakichś 2 dni zrobił się troszkę aktywniejszy. To wciąż są delikatne kopniaki, ale takie już konkretniejsze niż wcześniej. :-) Cudowne uczucie!!! :-)

Juti a skąd Ty jesteś? W dużych miastach są często kluby kangura czy inne stowarzyszenia chustowe, albo doradcy co indywidualnie się chętnie spotkają a z cenami różnie...

Witajcie ;) właśnie nadrobiłam wątek dnia dzisiejszego. Szybko piszecie :) ja mam takie smoczusie nie wiem czy będzie chciała bo starsza córka wcale nie chciała dławiła sie i wychowała bez smoczka, zobaczymy jak ta będzie sie sprawowała. 20150904_104633.jpg

Załączniki

• 20150904_104633.jpg
    20150904_104633.jpg
    24,9 KB · Wyświetleń: 101
u mnie dziś pogoda deszczowa ... spać się chce ... ale małego pałerka dodaje mi wczorajsza zdobycz :D 20150904_104945_Richtone(HDR)-1.jpg
haha jeszcze dziś mąż mówi że przyszła paczka z body więc potem pokarzę Wam :D zrobiłam sobie lekkie żarty z męża :D bo body bardziej pod niego kupiłam dla małego :-D
a mąż wczoraj sprezentował synowi smoczek i gryzaczek (bo ostatnia sztuka- wpadła mu w oczy) 20150904_105934_Richtone(HDR).jpg mam nadzieję,że dobry kupiliśmy smoczek :P
ja chciałam jeszcze poczekać ale mój się napalił i nie odbierałam mu tej przyjemności :D
zaraz uciekam do koleżanki na plotki :P

Załączniki

• 20150904_104945_Richtone(HDR)-1.jpg
    20150904_104945_Richtone(HDR)-1.jpg
    39,7 KB · Wyświetleń: 113
  • 20150904_105934_Richtone(HDR).jpg
    20150904_105934_Richtone(HDR).jpg
    28,1 KB · Wyświetleń: 105
Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama