reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Bubcia babybjorn to wisiadło , odpada. Ergobaby ok ale dalej nie dla nie siedzącego malucha

Juti nie będzie problemu na pewno. Polecam w temacie nosidełka i chusty forum chusty.Info skarbnica wiedzy.

Grubasek a widziałaś je na żywo? Mi się kojarzy riko alpina, w necie fajny i nie za drogo

Hmm super wiedzieć bo ja już intensywnie nad tym babybjörn się zastanawiałam, to od którego miesiąca mniej więcej można nosidełko?

Nas czeka tez malowanie bo malarz sie rozchorował i nie przyjedzie wiec musimy sie sami z tym zmierzyć :/ najgorzej ze chce wywalić czesc parapetu i wstawić pod okno komody z ikei i teraz pytanie ktoś ma z podobnymi rzeczami doświadczenie? Wie moze jak to zrobić?

Nas czeka tez malowanie bo malarz sie rozchorował i nie przyjedzie wiec musimy sie sami z tym zmierzyć :/ najgorzej ze chce wywalić czesc parapetu i wstawić pod okno komody z ikei i teraz pytanie ktoś ma z podobnymi rzeczami doświadczenie? Wie moze jak to zrobić?

Mój m zna się na wszystkim co z budowaniem, remontowaniem i w ogóle więc mogę się go zapytać wieczorem tylko napisz co i jak dokładnie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry