reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

green- a kiedy Cię wypuszczają?

kas- oj współczuję.

Haha widzę szumiśiowy szał :p

Bettka- dobrze, ze mój nie bręczy. A już tyle zalega moich starych ciuchów na korytarzu, ze szok

Teść ma dać nam namiar na jakiegoś taniego fachmena, to M tylko ścianę przestawi, a malować juz będzie chyba ten facet. Przynajmniej można wtedy marudzić i wybrzydzać :p I zrobi gładko, bo mój mąż to na odpierdziel góry i doliny pozostawiał na ścianach

My auto już mieliśmy porysane jak kupowaliśmy, a we wrześniu rok temu babka nam w bok wjechała. Ale maż widział, że nie da się uniknąć stłuczki i maksymalnie na bok zjechał jak mógł. Jeszcze rąbnęła po stronie Młodej, na szczęście nic się nie stało, ale drzwi do dziś wgniecione i na myjce np. woda nam do środka leci. Bo mój inteligentny i dorosły mąż za kasę z odszkodowania kupił sobie ..... xbox one :p

grubasek- :( pamiętaj, ze to dla zdrowia Twojego i Maluszka. Nie Ty pierwsza nie ostatnia masz insulinę w ciąży

Ja dziś wypiłam rano pół mega słabej kawy. Ale więcej nie piję

Poza tym do kina w ciąży to faktycznie na bajeczki. Bo się rozemocjonowałam w kinie, mały jak mnie kopnął mega, aż myślałam że nogę przez brzuch wystawi, a potem zaczął szaleć, ruch za ruchem, ja zaczełam się nakręcać. Poszliśmy Młodą odebrać do mamy i zmiezrzyłam ciśnienie- mam wysokie dzisiaj, a zawsze w normie :( Teraz się schizuję, ze mu zaszkodziłam

No i martwię się, bo ostatnio co zjem, to mnie muli i spać mi się chce. Ehhh juz bym chciała krzywą cukrową mieć za sobą, zeby mieć pewność, że jest ok, bo niby cukrów w moczu nie miałam

reklama
Ja dziś miałam taki skurcz ze z wrzaskiem sie obudziłam ( w sensie o ***** o ***** o *****) i naciągnęłam palce o przeszło ale jesCze jak wstalam to do 10 gdzies bolała łydka....

Ja pije jedna kawe rano z cytryna czasami jakies latte po południu - tez piłam z 5 dziennie

ja niee hehe ostatnio oglądałam triller ojczym to tez nie dałam rady momentami :D ale ta piła to jak bajka raczej takie nie rzeczywiste to mogę oglądać tamten bardziej realistyczny był straszniejszy hehe

reklama
Do góry