reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
hmm jakoś cicho tu ;/ Dziewczyny jak tam niedziela? :)

Paulettah- ty też już jesteś w szpitalu no nie? Powiedz jak tam plany z cc? Na kiedy by Ci to wypadało? Jak się czujesz w tym szpitalu?

Hej :) dzisiaj po wizycie lekarz powiedział ze będziemy próbowali jeszcze z tydzien te kroplówki podawać potem będzie próba odstawienia jak dalej bedą skurcze to bedą robili Cc. Wypadałoby tak na 33+?. Wiec zobaczymy. A sam szpital super opieka rewelacyjna przemiłe położne jedzenie dobre sale mam dwuosobowa z TV ale sama jestem od 3 dni z własna łazienka wiec nie mam naprawde powodów do narzekania :)

No to fajnie, prawie jak w domu haha :D Ale z tym jedzeniem mnie zdziwiłaś, Polskie szpitale nie cieszą się dobrą opinią jeśli chodzi o jedzonko :) A na kiedy miałaś termin naturalnego porodu? Trzymam kciuki, żeby nasze bliźniaki jak najdłużej pożyły jeszcze w brzuszku, każdy dzień to dla nich lepiej :)

Termin wg on był na 11 stycznia. Chłopaki od początku byli tydzien/ dwa do przodu a wstępnie Cc planowane było na koniec 37 czyli 21 grudnia :) jednak od chyba miesiąca jak tam sie zaczęła ta tunelizacja szyjki była mowa o skończonym 34/35 a teraz mówią 33/34.

Paulettah- to chłopaki coś się śpieszą :D Jak nie będzie wiekszych problemów z tym, że wyjdą wcześniej, to fajnie :) Na święta będziesz mieć dwóch poważnych obywateli hahah :D a my dalej będziemy się męczyc z brzuchami :(

Bryza- to super informacje :) ważne, że wszystko wraca do normy :)

reklama
Bryza dobrze że juz wszystko pomalutku wraca do normy. Paulettah trzymam kciuki za Ciebie i chłopaków żeby jeszcze troszkę posiedziały w brzuchu i nie pchaly się tak szybciutko na świat.

Do góry