• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Dokładnie aktina - sie pluje na kościół na religie uwaza sie człowieka za ważniejszego od Boga cały trn *******olny humanizm wlasnie widac jak to sie konczy.
To sie zaczęło dawno temu, odejście Europy od chrześcijańskich korzeni ( nie mam na mysli kosciola katolickiego ) czyli swiat bez wSrtsoci. Wiara w człowieka? Czlwpieka mozna Zabić. Potrm nie ma juz nic.
Ale cała *******ona poprawność polityczna zabrania mi mowic i innym to co kazdy wie - banda dzikusów

reklama
Hej dziewczyny, od dwoch dni siedze I wyje... Jestem w szpitalu w izolatce z mega niskim poziomem granulocytow . Powiedzcie czy ktos z was mial kiedys cos takiego? Albo chociaz slyszal? Jestem zalamana...

Mój ojciec jest we Francji i moi przyrodni bracia i mimo ze jakos specjalnie nie mam z nimi kontaktu to sie poryczalam jak to przeczytałam bo wiem co sie działo w Paryżu wcześniej wiem ze robił strajki itd ale władze miały to w dupie.. Nie każdy muzylmanin to terrorysta ale każdy terrorysta to muzułmanin nie zapominajcie.

Bryza jakie objawy miałaś??

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry