reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Rozumiem, ale to w prywatnej klinice tak?
Bo ja też mam mieć właśnie cc i nie wiedziałam, że moge iść do szpitala i to ustalić, myślałam, że dopiero jak skierowanie da mi mój lekarz na jakąś konkretną date. Pytam o to, bo serio nie wiem.

reklama
betiboop- mi na razie nic nie puchnie

zmiana i jakie wieści po usg? ja mam jutro :)

futurystka- moja ostatnio stwierdziła, że powinna się zbuntować i wnuków na noc nie brać do siebie (bo co weekend ma 3 od mojej siostry) i w ogóle się nimi nie zajmować :p A ja jej, ze jej 4 dzieci też się babcia zajmowała :p I bez babci by rady nie dała pewnie. Ale co tam, mama narzeka, a jak ktoś już nie przyjdzie kilka dni, to smutno :p
to niech Maluch czeka :) A Ty masz mieć chłopca czy dziewczynkę, bo się pogubiłam

Kalogar musisz się zorientować jak wygląda to w danym szpitalu,
ja rodze w klinice bo poprzednio w dużym szpitalu miałam złe wspomnienia pisałam o tym, teraz wiem co chcę i czego oczekuje od personelu
Simka no właściwie to nie wiem co będzie bo raz mówiła że chłopiec potem że dziewczynka a teraz jest w ułożeniu pośladkowym więc nie mam potwierdzenia eh :-o

Hej wszystkim, jakos wcale nie mam energii ostatnio, całe dnie bym leżała :/ wcześniej nie mogłam usiedzieć w domu a teraz chyba organizm sie przygotowuje do zspierdzielu po ;)

Kurcze, dziwne wy macie te wizyty z usg po którym nic nie wiadomo. U mnie na każdym zawsze dokładnie mierzy malucha. Nawet jak idę tylko pod kątem sprawdzenia szyjki to mówi, że teraz coś z obowiązku a potem każe odsłonić brzuch i mówi zey teraz dla przyjemności. I za każdym razem zbiera wszystkie parametry. A do tego jak trafi na fajne ujęcia to sam z siebie przełącza na 4 d.

Kurcze, dziwne wy macie te wizyty z usg po którym nic nie wiadomo. U mnie na każdym zawsze dokładnie mierzy malucha. Nawet jak idę tylko pod kątem sprawdzenia szyjki to mówi, że teraz coś z obowiązku a potem każe odsłonić brzuch i mówi zey teraz dla przyjemności. I za każdym razem zbiera wszystkie parametry. A do tego jak trafi na fajne ujęcia to sam z siebie przełącza na 4 d.

To ten Twój ma widocznie super sprzęt :) moja takiego nie ma niestety :)

Ja chodzę prywatnie. Ale po tych wszystkich przypadkach co miałam to wolę zapłacić i wszystko sprawdzić na tip top.

reklama
No ja wywalam 250 przy każdej wizycie. Ale mi zależało na tym lekarzu konkretnym. I w tej klinice co chodzę ns każdym sprzęcie są w stanie zrobić 4 d i genetyczne wszystkie.

Do góry