reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

dziewczyny bylam dziś na wizycie u ginekologa, no i już wiem, że moje dziecko będzie na pewno grudniowe. Lekarz powiedział, że ma nadzieje, że wytrzymam do świąt, ale wstępnie umówilismy cc na 28-29 grudnia. Mam już skrócona szyjke, dziecko głowe w kanale rodnym, no i kazał mi się już wyczulić na to, że może to być szybciej niż myśle. Położna jak tylko do niej weszłam i nawet nie zdąrzyła mnie zbadać, to powiedziała "Pani to niedługo już urodzi", wiec zapytałam dlaczego, stwierdziła, że pracuje w tym zawodzie 20 lat i zawsze widzi po swoich pacjentkach kiedy je to czeka, zresztą badania tylko potwierdziaja jej przypuszczenia, podobno spuchłam bardzo na buzi i generalnie nie tylko ona to zauważyła. No cóż chciałam, żeby to był jednak styczeń, ale no nic nie zrobie ;/

reklama
dziewczyny bylam dziś na wizycie u ginekologa, no i już wiem, że moje dziecko będzie na pewno grudniowe. Lekarz powiedział, że ma nadzieje, że wytrzymam do świąt, ale wstępnie umówilismy cc na 28-29 grudnia. Mam już skrócona szyjke, dziecko głowe w kanale rodnym, no i kazał mi się już wyczulić na to, że może to być szybciej niż myśle. Położna jak tylko do niej weszłam i nawet nie zdąrzyła mnie zbadać, to powiedziała "Pani to niedługo już urodzi", wiec zapytałam dlaczego, stwierdziła, że pracuje w tym zawodzie 20 lat i zawsze widzi po swoich pacjentkach kiedy je to czeka, zresztą badania tylko potwierdziaja jej przypuszczenia, podobno spuchłam bardzo na buzi i generalnie nie tylko ona to zauważyła. No cóż chciałam, żeby to był jednak styczeń, ale no nic nie zrobie ;/
Czy Ty jakoś czujesz ze masz dziecko tak nisko? Ja od paru dni mam wrażenie ciągłego ucisku w samym dole, brzuch się częściej stawia, i ogólnie mi się strasznie ciężko zrobiło...

Wysłane z mojego LG-D280 przy użyciu Tapatalka

Vivienne- no w zasadzie czuje wieksze parcie na pecherz, ktore nie zawsze konczy sie wyproznieniem takie jakby falszywe alarmy, ze chce mi sie siku, no i czulam kłucie w dole brzucha.

Emenems- nie da sie, lekarz powiedział, że tak najpóźniej o ile wytrzymam ;/ eh ja tez jestem wkurzona, no ale co mam zrobić ;/

No to mam podobnie... Maryśka była pośladkami ułożona i zupełnie inaczej ją odczuwałam... A teraz takie parcie na pęcherz i kłucie ze szok, jednak główce łatwiej wejść do kanału rodnego... Matko oby to nie to i oby do stycznia :D

Wysłane z mojego LG-D280 przy użyciu Tapatalka

Kalogr A Ty na kiedy masz termin? Ja dziś koszmarnie spuchlam nie sądzę, ze dotrwam do konca:( moja siostra miała termin na 19 stycznia A urodziła 19 grudnia:)) dzidziuś ważył 3 kg. Także nie znamy dnia ani godziny!! Trzymam za Was kciuki oby jak najdłużej!

reklama
Do góry