Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To idz w położnej umów sie i porozmawiaj - z kims musisz. Chcesz czy nie zaraz rodzisz i co wtedy ?
Jak rodziłam Marysię to przed wypisem pielęgniarki pytaly której wypisać opiekęEj a wie któraś jak to jest z ta opieka nad żona po Cc? Jak sie okaże ze chłopaki w pon na pewno do domu to sie wypisze w niedziele i teraz kto mężowi wypisuje to l4?![]()
To jest bardzo prawdopodobne, czemu nie. Nie znasz dnia ani godziny. Niedawno tu u nas był poród w 34 tc bez ostrzeżenia. Moja starsza miała być 1.12 a urodziła się 12.11, ale tak wskazywało dużo usg to mogłam się spodziewać, choć i tak mnie zaskoczyła. Im więcej stresów tym większa szansa na wcześniejszy poród wiec ja nie wiem na co wy czekacie z wyprawkaJadę z kumpelą kupić coś dla mnie na pobyt do szpitala, skoro na męża liczyć nie mogę ...
Czyli jak mam termin z OM na 15 stycznia to mało prawdopodobne bym rodziła już teraz na dniach?
Korci mnie jechać po to łóżeczko, a z drugiej strony są obawy, że mogę zacząć rodzić...
Eee to lajcik
Jeszcze nie panikuję. Jadę właśnie kupić rzeczy dla mnie do szpitala a resztę w week.
Ja męża ku**a ogarnę też! Nie może być wszystko na mojej głowie.
To ja też wszędzie chodzę, mało siedzę w domu.