• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

I my po szczepieniach i dzieki Bogu nic ;)
Betina u mnie nie ma takiej opcji zeby maly az tyle spal ;)
A w ogole ja nie wiem on ostatnio jakos mi malo je, znaczy przy piersi co 3-4 h ale poje no doslownie jak dobrze pojdzie 5 min i tyle jego ;/ w ogole mam wrazenie ze mam malo pokarmu, no ale on nie placze, wiec nie wiem moze sie najada? Juz zgłupialam

reklama
Moja też wędrowała aż pod przewijak, ale teraz śpi w śpiworku i już nie muszę się martwić, że ucieknie z łóżeczka.
Niuniolek no ten uśmiech z rana jest najlepszy :)
Ilo dokładnie jak Tusiaczek napisał powinnaś się cieszyć z szybkiego najadania i stabilizującej laktacji :)

Pewnie dziewczyny macie racje ;) ale ja jakos nie moge do tego przywyknac ;) bo to az tak dziwnie..
Jeszcze teksty moich tesciow (bo czesto sa wieczorami bo chca kapac malego) jak go nakarmie i za jakis czas sie obudzi, ze pewnie "nie dojadl, na pewno nie dojadl" a ja mam wyrzuty sumienia ze moje dziecko nie dojada i go biore a on wcale nie chce jesc tylko lapie puszcza piers jakby chcial mi dac znac ze nie bedzie jadl, a po prostu chce sie przytulic i juz mam mysli zeby wprowadzic mm bo z tych moich piersi juz slabo leci i nie wiem czy naprawde sie nie najada

Ilo na pewno się najada. Jeśli nie płacze przy piersi, przybiera na wadze to nie masz się czym martwić. A gadaniem teściów się nie przejmuj. Tak jak pisała Tusiaczek teraz już laktacja się ustabilizowała.

Ilo zaufaj sobie i swojemu dziecku. Gdyby się nie najadał to na bank nie pozwoliłby sobie na przerwy 3-4 godziny.

Mój starszak mnie osłabia...
6e0de2cfa254b21692f20977304913f0.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry