reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Mój misio tez odkąd skończył miesiąc śpi całe noce kiedyś jak go obudziłam na karmienie taki lament był ze uznałam ze juz go budzić nie bede i udzie spać 19-20 wstaje 7-7.30

Boze dziewczyny to Wy nie czujecie ze macie male dzieci w domu ;) Ja to dzisiaj lacznie spalam moze z 4 h w nocy bo malego bolal brzuszek. Jak je to taki niespokojny, w trakcie jednego karmienia chyba z 20 razy wypusci piers i nie dziwne ze sie nalapie powietrza i go pozniej boli brzuch. Juz kurde nie wiem jak go uspokoic, maz wie ze nie ma wstepu do pokoju jak karmie bo on tylko uslyszy glos zaraz glowa w bok, juz nawet ja sie na niego nie patrze bo zaraz sie do mnie smieje. Juz nie wiem co robic zeby jadl spokojnie ;/ a niby kolki mialy przejsc po 3 miesiacu ;)

W nocy nie czuje ze mam dziecko ale za to w dzień bardzo [emoji23] cały czAs gada do mnie i chce sie bawić kopie mnie cały czas nożkami [emoji23] kogo nie zauważy to zaczepia bo bawić sie chce śpi mało w dzień , ciekawie jest [emoji23]

Niuniolek moj owszem spi w dzien, tylko ze to pol godzinne drzemki, wiec wolalabym zeby nie spal wcale w dzien a zebym ja w nocy chociaz troche mogla pospac jak bialy czlowiek ;)

Boze dziewczyny to Wy nie czujecie ze macie male dzieci w domu ;) Ja to dzisiaj lacznie spalam moze z 4 h w nocy bo malego bolal brzuszek. Jak je to taki niespokojny, w trakcie jednego karmienia chyba z 20 razy wypusci piers i nie dziwne ze sie nalapie powietrza i go pozniej boli brzuch. Juz kurde nie wiem jak go uspokoic, maz wie ze nie ma wstepu do pokoju jak karmie bo on tylko uslyszy glos zaraz glowa w bok, juz nawet ja sie na niego nie patrze bo zaraz sie do mnie smieje. Juz nie wiem co robic zeby jadl spokojnie ;/ a niby kolki mialy przejsc po 3 miesiacu ;)
Ilo u mnie było to samo tylko mój płakał i sile prezyl jak jadł z piersi lapal i wypuszczal. Brzuch bardzo bolał. Problemy się skończyły jak zaczęłam podawać butelką, ale dla mnie to gorsze.

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Beti no wlasnie ja nie chce podawac butelki (nie wiem czy on w ogole umie z butli, bo nigdy nie dostawal ;)), bo pokarm mam i nie chce mi sie nawet odciagac, bo z piersi to jakos tak bardziej naturalnie ;) ale czasami juz wysiadam

reklama
Czesc dziewczyny:biggrin2: Urodzilam 30 grudnia wiec jestem PRAWIE styczniowa mama. Wczesniej udzielalam sie troche na forum grudniowek ale na jakis czas wylaczylam sie a teraz one przeszly na watek zamkniety. Dlatego pomyslalam czy nie moglabym przylaczyc sie do Was? Mamy dzieci w tym samym wieku wiec chetnie powymieniam sie z Wami doswiadczeniami, watpliwosciami itp. co do opieki, rozwoju naszych maluszkow:biggrin2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry