Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale głupoty. Dziecko nie zna konsystencji więc jakich się nauczy takie będzie jeść. Tak samo ze smakiem, dlatego dobrze zacząć od warzyw ;-)W sensie że owoce przetarte mają lepszą konsystencje i dziecko chetniej zjeczyli bezsens bo wiadomo że slodki owoc bedzie wolało od warzywa. Z resztą czy gotowane zmiksowane warzywa mogą miec dla dziecka gorszą konsystencje?
Ja pukałam ze dwa tygodnie temu łyżeczką i nic, ale nie śpieszy mi sie do tych ząbkow kąsających piersi![]()
Mnie w tamtym roku przeszkodziła ciąża, teraz wstrzymuje mnie karmienie. Tzn niby można, ale mój ssak nie zostanie na tyle sam :-/A ja znowu umawiam się na tatuaż ciekawe czy coś mi teraz przeszkodzi...![]()
Nic nie trzeba ;-) mój starszak nie tolerował papek w ogóle ;-) zresztą nawet jeśli papki to polecam spróbować od razu nie takie zupełnie gładkie. Grudki są potrzebne ;-)No chyba warzywa trzeba blendowac?
To może niech wkłada sama? :-)Tak mi sie wydsje ze nie gotowa bo jakby nowe smaki ja nie interesują jedtne co ja wkurza ze ma cos w gebie czego sama nie włożyła [emoji23]
Sprobuje za jakis czas na nowo
Juz kupiłam kółkowa kupiłam bede probowac - dzieki
Askw ja jeszcze nie byłam ale na naszym była moja swiadkowa, też miała 5 miesięczną kulkę. Zostawili Małą w domu, bo właśnie było za głośno. Nie dało się uspokoić. Ale to chyba kwestia dziecka, nie wszystkie przeżywają tak bardzo tłum ludzi
Chwale się - dzidzior już się obraca na brzuch co chwila [emoji3] wczoraj raz zrobiła a dziś już robi to jakby umiała od kilku lat [emoji3] jestem mega dumna!