reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Tak mi sie wydsje ze nie gotowa bo jakby nowe smaki ja nie interesują jedtne co ja wkurza ze ma cos w gebie czego sama nie włożyła [emoji23]
Sprobuje za jakis czas na nowo

Juz kupiłam kółkowa kupiłam bede probowac - dzieki

reklama
W sensie że owoce przetarte mają lepszą konsystencje i dziecko chetniej zje:confused2:czyli bezsens bo wiadomo że slodki owoc bedzie wolało od warzywa. Z resztą czy gotowane zmiksowane warzywa mogą miec dla dziecka gorszą konsystencje?

Ja pukałam ze dwa tygodnie temu łyżeczką i nic, ale nie śpieszy mi sie do tych ząbkow kąsających piersi;)
Ale głupoty. Dziecko nie zna konsystencji więc jakich się nauczy takie będzie jeść. Tak samo ze smakiem, dlatego dobrze zacząć od warzyw ;-)
A ja znowu umawiam się na tatuaż ciekawe czy coś mi teraz przeszkodzi... ;)
Mnie w tamtym roku przeszkodziła ciąża, teraz wstrzymuje mnie karmienie. Tzn niby można, ale mój ssak nie zostanie na tyle sam :-/
No chyba warzywa trzeba blendowac?
Nic nie trzeba ;-) mój starszak nie tolerował papek w ogóle ;-) zresztą nawet jeśli papki to polecam spróbować od razu nie takie zupełnie gładkie. Grudki są potrzebne ;-)
Tak mi sie wydsje ze nie gotowa bo jakby nowe smaki ja nie interesują jedtne co ja wkurza ze ma cos w gebie czego sama nie włożyła [emoji23]
Sprobuje za jakis czas na nowo

Juz kupiłam kółkowa kupiłam bede probowac - dzieki
To może niech wkłada sama? :-)

Askw ja jeszcze nie byłam ale na naszym była moja swiadkowa, też miała 5 miesięczną kulkę. Zostawili Małą w domu, bo właśnie było za głośno. Nie dało się uspokoić. Ale to chyba kwestia dziecka, nie wszystkie przeżywają tak bardzo tłum ludzi ;)

Chwale się - dzidzior już się obraca na brzuch co chwila [emoji3] wczoraj raz zrobiła a dziś już robi to jakby umiała od kilku lat [emoji3] jestem mega dumna!

Zobaczymy jak bedzie to przeżywac;) Gratulacje dla corki:)

Askw stopery się nie nadają dla tak małego dziecka.
Są specjalne słuchawki ochronne dla Dzieci, ale można też kupić zwykle w sklepie budowlanym, tylko takie regulowane i też się sprawdzą

Inis jak test, mów :) a planuje sobie napis na całym przedramieniu i mandalę na drugim ramieniu :) matka moja padnie i babka tak to zobaczą :D

Tusia Ty nie zadawaj pytań o buty to nie było w poście hahaha :) Ale serio po co dziecku które nie chodzi buty. Rozumiem jakieś ciepłe papcie jak zimno ale po co te stopki parzyc jak za oknem 27 stopni. No chyba że 5 miesieczniaki już biegają, jak sądzisz?

reklama
Hahhaha Martusia <3 jestem czepliwa wiem :-P kurde rozumiem jeszcze miękkie niechodki, chociaż latem tez nie wiem po co :-P
Ale wykrzywianie Dzieciom stópek twardymi butami to nie wiem po co. Chyba po to że to Najki i trzeba się pochwalić :-P
Moje Dziecko jest biedne, nie ma najków, musi leżeć w skarpetkach :-P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry