Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Hahahahaha ja z przyzwoitości posprzątałam obie łazienki w kuchni ogarnelam zrobiłam zaległe prasowanie i podłogi pomylam bo od kiedy jestem e ciazy nie robie nic absolutnie az mi głupio przed mezem a zaraz wraca x pracy ja jeszscze 4 dni do pracy i urlop
Simka pisalam ale niewidze mojego posta. W skrocie mala miala miec przed ukonczeniem roku operacje ale jeat w bardzo dobrym stanie przyjmuje leki i nic sie nie dzieje. Pozatum na ostatniej wizycie lekarz zauwazyl ze obok dziurki powstal tetniaczek taki dobry i ma nadzieje ze on zamknie ta dziurke i bedzie wszystko ok! Ja w to wierze i mam nadzieje ze wszyatko samo sie zagoi. A powiedz mi czy ty przy wyrywaniu zebow i przy jakichkolwiek zabiegach bralas antybiotyki pamietasz czy nie
Zaraz z piekarnika bede wyciagac po obiadku akurat wystygnie i bede szamac zrobilam na kruchym ciescie z pianka cytrynowa i kruszonka zapraszam za godzibke jak wystygnie :-)