reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

xkarola- przed operacja to nie pamiętam, po przyjmowałąm tylko przez jakiś czas leki, a później już nic. Teraz jestem całkiem zdrowa, moja pani kardiolog już mnie nie chce widzieć :p Mogę nawet sporty ekstremalne uprawiać (w granicach rozsądku), jedynie F16 sobie nie polecę :p

reklama
Dziewczyny, śliczne kreacje :)
Brzuszki też piękne, ja jak pojem, to mam a z rana jestem płaska jak deska :)
Tutti, trzymam &&&&&&&&&&&
U mnie objawów prawie brak, poza osłabieniem, nawet piersi mnie już nie bolą :rofl2:

Ja właśnie po wizycie. Syn ma 4.4 cm. Serducho bije ładnie 171. Nóżki. Rączki ok. Brzuszek tez bez przepuklin itp. No i jak napisałam ze syn bo już lekarz powiedział mi dzisiaj że na drugiego chłopaka się mam szykować. W sobotę zaś muszę iść bo przeziernosci nie umiał zmierzyc bo tak samo jak pierworodny to ten też się nie chciał odwrócić dobrze.

No to ekstra :) ja bede robic w 10t6d i nie wiem czy nie za wcześnie ... Ale nie mam wyjścia kurcze no

Super ze wszystko ok !!

reklama
Bardzo miło było was wszystkie poznać, niestety czas się pożegnać z wami i z dzieciatkiem którego nadal nie ma na usg, z którego wróciłam. Serce mi rozerwalo, ale nie będę zasmucac. .Życzę wam zdrowych spokojnych ciąż. .

Do góry