Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
xkarola- przed operacja to nie pamiętam, po przyjmowałąm tylko przez jakiś czas leki, a później już nic. Teraz jestem całkiem zdrowa, moja pani kardiolog już mnie nie chce widzieć Mogę nawet sporty ekstremalne uprawiać (w granicach rozsądku), jedynie F16 sobie nie polecę
Dziewczyny, śliczne kreacje
Brzuszki też piękne, ja jak pojem, to mam a z rana jestem płaska jak deska
Tutti, trzymam &&&&&&&&&&&
U mnie objawów prawie brak, poza osłabieniem, nawet piersi mnie już nie bolą
Ja właśnie po wizycie. Syn ma 4.4 cm. Serducho bije ładnie 171. Nóżki. Rączki ok. Brzuszek tez bez przepuklin itp. No i jak napisałam ze syn bo już lekarz powiedział mi dzisiaj że na drugiego chłopaka się mam szykować. W sobotę zaś muszę iść bo przeziernosci nie umiał zmierzyc bo tak samo jak pierworodny to ten też się nie chciał odwrócić dobrze.
Zabila!!! Super juz tak duzo widać! Ja w poczekalni ale przede mną jeszcze duzo par! Stres jest ogromny! Takndluzo wyczekiwana wizyta! Mam chcice na to ciasto!!!! Zabiła który to tydzień?
Bardzo miło było was wszystkie poznać, niestety czas się pożegnać z wami i z dzieciatkiem którego nadal nie ma na usg, z którego wróciłam. Serce mi rozerwalo, ale nie będę zasmucac. .Życzę wam zdrowych spokojnych ciąż. .