reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Martusia po tętnie wyglada jak chłopak :) Bo niby mniej niz 140 jest na chłopca :) Chociaz u mnie ostatnio mimo tętna 169 powiedziałze chyyyba coś wisi miedzy nogami :P Ale nie wiem czy w to wierzyć :) Tym bardziej ze sam lekarz mówił ze to raczej na wodzie pisane :)

reklama
Vivienne ja sie nogami i rekami bronie przed szpitalem ze wzgledu na Oliwiera, chyba ze nie bedzie innej mozliwosci leczenia to tylko wtedy.
Aktina a wiesz ze to moze byc jakis trop? Oliwier tez mial podobne tetno ;)

poki co to mnie wypryszczylo totalnie ze az wstyd z domu wyjsc.

ImageUploadedByForum BabyBoom1435398637.786753.jpg

Vivienne to całe badanie - no jak mowisz ... Bede jesc żurawinę itp do czwartku musze przetrzymac bo po pierwsze wyjezdzam dzis a po drugie jak powtórzę badanie w pon to i tak mam lekarza w czwartek ... Troche sie wystraszyłam szczerze mowiac ale tak dawno dawałam mocz do analizy ze jak debil zapolnialam sie ogarnac przed ... Stara baba i wstyd no ... Teraz bede sie denerwować ale nic nie poradze

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1435398637.786753.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1435398637.786753.jpg
    27,6 KB · Wyświetleń: 73
Ja ide robic badanie z moczu w poniedzialek a lekarza mam tez w piatek dopiero. Mam nadzieje ze wszystko bedzie si :) martw sie Emenems na powtorzonym wyniku na pewno bedzie dobrze

reklama
Dużo piszą ze nie można rożnych leków w ciąży i przy kp, ale jak lekarz przepisuje to wie co robi :) zawsze na ulotce pisze coby skonsultować z lekarzem

Jak miałam kolkę nerkową I na IP przepisał mi lekarz antybiotyk to i tak kazał skonsultować z moim ginem, a ten się zgodził :) wiec nie jest tak źle, wiedza co robią :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry