Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Martusia po tętnie wyglada jak chłopak Bo niby mniej niz 140 jest na chłopca Chociaz u mnie ostatnio mimo tętna 169 powiedziałze chyyyba coś wisi miedzy nogami Ale nie wiem czy w to wierzyć Tym bardziej ze sam lekarz mówił ze to raczej na wodzie pisane
Vivienne ja sie nogami i rekami bronie przed szpitalem ze wzgledu na Oliwiera, chyba ze nie bedzie innej mozliwosci leczenia to tylko wtedy.
Aktina a wiesz ze to moze byc jakis trop? Oliwier tez mial podobne tetno
poki co to mnie wypryszczylo totalnie ze az wstyd z domu wyjsc.
Vivienne to całe badanie - no jak mowisz ... Bede jesc żurawinę itp do czwartku musze przetrzymac bo po pierwsze wyjezdzam dzis a po drugie jak powtórzę badanie w pon to i tak mam lekarza w czwartek ... Troche sie wystraszyłam szczerze mowiac ale tak dawno dawałam mocz do analizy ze jak debil zapolnialam sie ogarnac przed ... Stara baba i wstyd no ... Teraz bede sie denerwować ale nic nie poradze
Ja ide robic badanie z moczu w poniedzialek a lekarza mam tez w piatek dopiero. Mam nadzieje ze wszystko bedzie si martw sie Emenems na powtorzonym wyniku na pewno bedzie dobrze
Dużo piszą ze nie można rożnych leków w ciąży i przy kp, ale jak lekarz przepisuje to wie co robi zawsze na ulotce pisze coby skonsultować z lekarzem
Jak miałam kolkę nerkową I na IP przepisał mi lekarz antybiotyk to i tak kazał skonsultować z moim ginem, a ten się zgodził wiec nie jest tak źle, wiedza co robią