Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale było fajnie, chociaż pogoda mogłaby być lepsza. Brakowało mi takich nasiadówek ze znajomymi na dworze. 

Do tabelki bardzo proszę podać:
Nie mogłam żadnego jedzenia wąchać, oglądać czy myśleć o nim. Nie wiem czy to ciążowo, czy po obiedzie u teściowej;-), ale obiad był chyba ok bo mężowi nic nie dolegało. Z kolei dzisiaj rano obudziłam się z pustym żołądkiem, i od tego mnie mdliło. Zjadłam coś małego, i tak to chyba na razie będzie wyglądać. Często, ale mało, bo żołądek daje znać. A tak poza to wszystko ok, i czekam na przyszły tydzień na wizytę u lekarza.
tylko wczoraj wszystkich zaskoczyłam bo udok z kurczaka popiłam mlekiem czekoladowym i do jadłam paczkiem
Inis mysle ze co do tabelki to dam Ci wszystkie informacje w przyszłym tygodni bo musze lekarza znaleźć pierwsze bo tu w UK jest inaczej do 12 tyg. Ciąża dla nich nie istnieje
ale na pewno prywatnie pójdę. Karola haha to randki Cię czekają z coreczka
Jagoda myślę że to jednak mały epizod ciążowy a nie wina teściowej hehe
a to u Ciebie jeszcze nie wiedzą o dzidzi? U nas dziś pada ehhhh wiec w domu na kanapie lezing ;-)