Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ale było fajnie, chociaż pogoda mogłaby być lepsza. Brakowało mi takich nasiadówek ze znajomymi na dworze. 

Do tabelki bardzo proszę podać:
Nie mogłam żadnego jedzenia wąchać, oglądać czy myśleć o nim. Nie wiem czy to ciążowo, czy po obiedzie u teściowej;-), ale obiad był chyba ok bo mężowi nic nie dolegało. Z kolei dzisiaj rano obudziłam się z pustym żołądkiem, i od tego mnie mdliło. Zjadłam coś małego, i tak to chyba na razie będzie wyglądać. Często, ale mało, bo żołądek daje znać. A tak poza to wszystko ok, i czekam na przyszły tydzień na wizytę u lekarza.
tylko wczoraj wszystkich zaskoczyłam bo udok z kurczaka popiłam mlekiem czekoladowym i do jadłam paczkiem
Inis mysle ze co do tabelki to dam Ci wszystkie informacje w przyszłym tygodni bo musze lekarza znaleźć pierwsze bo tu w UK jest inaczej do 12 tyg. Ciąża dla nich nie istnieje
ale na pewno prywatnie pójdę. Karola haha to randki Cię czekają z coreczka
Jagoda myślę że to jednak mały epizod ciążowy a nie wina teściowej hehe
a to u Ciebie jeszcze nie wiedzą o dzidzi? U nas dziś pada ehhhh wiec w domu na kanapie lezing ;-)