reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

U mnie laktator to podstawa bo nie wyobrażam sobie dwóch na raz karmić a tak to Maz jednego z butli i jakoś łatwiej będzie :)

Prawda jest taka ze wiele rzeczy jest naprawdę niepotrzebnych ...

reklama
Emenems- w przyszłym tygodniu, chyba od pn będę robić konkurs na blogu, bo mam 3 takie książki do wydania :)

martusia- u mnie rożek się przydał, bo Młoda traciła szybko ciepło (chociaż był maj) i była tak maleńka, ze w rożku łatwiej mi ją chwycić było :)
A laktator miałam, ale jakiś tańszy kijowy z canpola i za cholerę nie umiałam tym odciągać, malutko mi szło
chcę linka ;)

jedyne co mi się nie przydało to gąbkowa wkłądka do wanienki, stała nieodpakowana z 1,5 roku aż bratowej wcisnęłam :) A tak wszystko co kupiłam raczej było używane. Karuzelek, baldachimw nie miałam i raczej znów nie planuję :)

Paulina- cena ok, ale czy będzie "zaciągał" dobrze? Jak wspominałam miałam z canpola i taki średni był, albo ja nie umiałam. teraz wolę zainwestowac ciut więcej i kupić medeli lub TT

Ależ mam ochotę na zelki, już dzwoniłam do meża, by wjechał do tesco po pracy i mi kupił :P A on dopiero o 23 kończy, a ja chcę już :P

reklama
Paulina- cena ok, ale czy będzie "zaciągał" dobrze? Jak wspominałam miałam z canpola i taki średni był, albo ja nie umiałam. teraz wolę zainwestowac ciut więcej i kupić medeli lub TT

Ależ mam ochotę na zelki, już dzwoniłam do meża, by wjechał do tesco po pracy i mi kupił :P A on dopiero o 23 kończy, a ja chcę już :P

Ja właśnie sie nie znam kompletnie na markach zaraz zobaczę te o których piszesz :) dołożyć trochę to nie problem ważne żeby działało jak należy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry