reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
żabila u mnie w pierwszej ciąży się sprawdziło bo tylko słodycze i owoce jadłam :) na mięso nie mogłam patrzeć i mam core. teraz całkiem inaczej jem. mięsem, grillem mogę się zjadać tłuste i słonie nie przeszkadza.. no i lekarz delikatnie sugerował chłopca. .. ale zobaczymy :p

Czesc :-) u mnie sie sprawdzilo w pierwszej ciazy pochlanialam czekolade i slodycze w kazdej pistaci tonami i byla corcia a teraz niemam jako takiej ochoty na nic :-( u mnie znow upal idzie sie wykonczyc :-( :-(

Haha z niejakim to tez się sprawdza pierwsze 3 misiace tylko chleb z masłem i ew jakiś serek i córa teraz tez mogłaby nie jest... a owoce to już w ostateczności bo coś trzeba było więc tylko one przechodzily hehe a jak jeszcze nie wiedziałam o ciąży to specjalnie parę km do sklepu po nektatynki jechaliśmy tak mi się zachciało chociaż wcześniej leżały miesiacami w domu i mogłam nie jeść bo były dla mnie obojętne po prostu hehe

Jak radzicie sobie z bólem kręgosłupa ? dziś obudziłam się w nocy i nie mogłam zasnąć, teraz mam tak sam ból niemiłosierny jakby ktoś mi igiełki wbijał :-(:-(

Sposób na kręgosłup który mi pomagałyśmy naprawdę poza ćwiczeniami i basenem to ćwiczenia zabim wstanę z łóżka - nożyce czy rowerek trochę ruchu z nogami w powietrzu i sprawdzony sposób - 3 godziny ruchu na pół godziny leEnia na płasko z nogami do góry (np na oparciu kanapy) ja to robię już od dawna zalecał mój ortopeda i faktycznie super. Cały czas brałam tez tabletki z kolagenem ale od czasu ciąży nie biore

Co do tego bólu to mnie boli kość ogonowa .. ale nie zawsze tylko jak np pochodzę i usiade albo jak posiedzę długo na tyłku to masakrycznie boli nigdy nie bolała. . często zmieniam pozycję żeby nie zaczynało boleć .. mąż mówi ze to jego duży syn uciska mi na kręgosłup :D

reklama
Co do tego bólu to mnie boli kość ogonowa .. ale nie zawsze tylko jak np pochodzę i usiade albo jak posiedzę długo na tyłku to masakrycznie boli nigdy nie bolała. . często zmieniam pozycję żeby nie zaczynało boleć .. mąż mówi ze to jego duży syn uciska mi na kręgosłup :D

Ja jako 4 latek uznałam u klezanki e domu zr świetną zabawą bedzie zjechanie na tyłku po kafelkowych schodkach - w rezultacie złamana kość ogonowa... Nigdy nie mogłam wysiedzieć na wykładach 1,5 h czy w kościele, na szczescie zrosła sie w strone pleców wiec do rodzenia niee bedzie problemow :)
Ale znam teoj bol d***y mam go całe zycie
Ja z boli to prawy dysk mi sie wysunął i dupa odzywa sie co chwile ja zle wstane jak kichne to masakra - cwicze w nadzei zd gorzej nie bedzie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry