Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ewkamm - ze szkola rodzenia jeszcze sie nie kontaktowalam bo uznalam ze za wcześnieza miesiac na polmetku tak mysle by podzwonic lub sie przejsc, bo podobno fajna sprawa
![]()
Wezcie dziewczyny nie straszcie tak z tymi sutkamibo ja w moich zmian nie widze... M. mowi ze obwodki wieksze troche ale ja tego nie widze, ciemniejsze tez nie sa
![]()
Zazdroszcze wam ze juz czujecie ruchyu mnie to pierwsza ciaza wiec pewnie jeszcze bede musiala na ta przyjemnosc poczekac
![]()
A tak z ciekawostek, slyszalyscie o nowym becikowym? 1000zl na kazde urodzone dziecko przez 12 miesiecypodobno zaczyna funkcjonowac od 1 stycznia 2016 ale z postow wywnioskowalam ze jak nawet w grudniu sie urodzi to w styczniu mozna sie zglosic
![]()
ccTak z innej beczki. Ja pierdziele oglądam Fakty i gadają znowu to ej ustawie o in vitro. Jak oni mogą powiedzieć ze to barbarzyństwo????? I jak tu sie dziwić ze kraj nie wspiera rodziców skoro takie rzeczy gadają w mediach...