Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

i żyję- i ja i dziecko.
Czuję się jakby mnie ktoś walcem drogowym przejechał.Matko! Emilia latwe ale kurde ale sie okaze ze nic niewolno. odkad w ciazy jestem jem tylko bialy chleb a moj dalej ciemny ja poprostu nietrawie tego smalu a co dopiero dobrac cala reszte![]()
O to teraz oczy zrobicie. Pierwsze tygodnie ciąży jadłam tylko pasztet, bo od wędlin i sera mnie odrzuciło totalnie. Jadłam już makaron z tuńczykiem i pomidorami, jadłam wędzonego łososia, grillowane mięso (też ponoć nie można). W pierwszej ciąży tak samoi żyję- i ja i dziecko.
A poza tym noc do dupy znów. Mały co chwilę się wybudzał i jęczałCzuję się jakby mnie ktoś walcem drogowym przejechał.

Ja tam jem to samo co i przed ciążą. Ograniczam tylko słodycze jak mogę (a ciężko mi strasznie). Dietka będzie po narodzinach dziecka, teraz trzeba cieszyć się stanem błogosławionym :-)
Idę do codziennych obowiązków... łazienka woła o pomstę do nieba![]()
Spróbuje i ja się ogarnąć ;-) ogólnie od dłuższego czasu jem dużo białych serow z pomidorem, albo ogorkiem
Najbardziej sie ciesze, z tego ze w ciazy zupelnie odrzuca mnie od fast foodow, pizza, kebab, hamburger- nie moge patrzec, mcdonald jak widze to od razu mi sie cofa, chociaz zawsze lubilam wpasc jak gdzies po trasie byl rzadko to rzadko, ale zdarzalo sie ;-)
Odganiam lenia i zaczynam myslec co jem;-)
Emenems dobrze, ze Cie mamy ;-)