xkarola
Fanka BB :)
U mnie dzidzia lezala bokiem i niebyl pewien a mowi ze przez pochwe idealnie trafi na narzady plciowe i trafil :-)A to nie wiedziałam ze przez pochwę to płeć sprawdzi na 100%czyli nie ma już cienia szans na dziewczynkę hehe
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie dzidzia lezala bokiem i niebyl pewien a mowi ze przez pochwe idealnie trafi na narzady plciowe i trafil :-)A to nie wiedziałam ze przez pochwę to płeć sprawdzi na 100%czyli nie ma już cienia szans na dziewczynkę hehe
U mnie dzidzia lezala bokiem i niebyl pewien a mowi ze przez pochwe idealnie trafi na narzady plciowe i trafil :-)
Emenems mój jest bardzo ale to bardzo wierzącyon ze lepsza adopcja itp, tak tylko ze nie wiesz jak długo będziesz czekać na takie dziecko i nie masz szans na niemowlaka i tez nie ma się pewność z jak patologicznej rodziny dziecko dostaniesz
no i dostaniesz kilkuletka który może juz być obciążony
wiem jestem wredna i każdy zasługuje na szanse
![]()
Musimy jakies imie wybrac bo narazie niem8eliamy kiedy pogadac o tym :-/To dawaj info na fejsa)
Musimy jakies imie wybrac bo narazie niem8eliamy kiedy pogadac o tym :-/
Emenems mój jest bardzo ale to bardzo wierzącyon ze lepsza adopcja itp, tak tylko ze nie wiesz jak długo będziesz czekać na takie dziecko i nie masz szans na niemowlaka i tez nie ma się pewność z jak patologicznej rodziny dziecko dostaniesz
no i dostaniesz kilkuletka który może juz być obciążony
wiem jestem wredna i każdy zasługuje na szanse
![]()
Ja tez jestem wierzaca / 7 razy na pielgrzymce byłam
To dalej nijak ma sie do religii takie gadanie - ja dzieci nie zabijam nie zostawiam zadnego malucha s to ze któryś moze nie przezyc to to samo sie zdarza e naturalnych poronieniach wrecz w ivf maluchy maja duzo wieksze szanse bo od poczatku sie bardzo dokładnie je oberswuje i im pomaga...to jest mit ze tylko osoby niewierzące robia ivfduza grupa osob duchownych uwaza to za dar wlasnie od Boga / lekarze i ich umiejętności.
Ciekawe ze duchowni w pl mowia zupełnie co innego niz ci w Irlandii czy u mnie![]()
Raczej trzrba miec swoje zdanie i wieziec czemu a nir ślepo powtarzać po innym człowieku ( ksiaz to tez człowiek ...)