Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No u nas za Adidasa, Converse czy Pumę to trzeba sporo zapłacić, szczególnie dziecięce. Ja uwielbiam trampki Vansy dla Polki, ale na jeden/pół sezonu i stówkę trzeba zapłacić
Pyscek- kurczę sama nie wiem, dla takiego Maluszka to chyba ten bez stópek
Emenems- u mnie na brodawki sprawdził się bepanthen- idealny też na odparzenia dla dziecka. Tylko trzeba zmywać przed karmieniem. Jest jeszcze z ziaji krem na sutki i też całkiem dobry
Tak jak karola pisze- albo z zatrzaskami u góry, albo wręcz z zatrzaskami na przodzie po długości- dla mnie takie dla maluszka były najlepsze
MIary na ilość ciuszków nie mam. Musimy wziąć jeszcze poprawkę na to, ze będzie zima, a jak nam zafajdają bodziaki czy spodnie z góry na dół, kilka razy, to tak szybko nie wyschnie.

masakra!!dobrze ze się dobrze czuje,objawy typu mdłości,zawroty głowy itp.to bez problemu pojade sama i wroce bo tak to nie wiem czy bym pojechałaDokladnie dla poczatkujacych mam najlepsze jest cale wzdluz na zatrzaski i najlepiej na dwie nogi zeby sie niebac zginac jednejNo u nas za Adidasa, Converse czy Pumę to trzeba sporo zapłacić, szczególnie dziecięce. Ja uwielbiam trampki Vansy dla Polki, ale na jeden/pół sezonu i stówkę trzeba zapłacić
Pyscek- kurczę sama nie wiem, dla takiego Maluszka to chyba ten bez stópek
Emenems- u mnie na brodawki sprawdził się bepanthen- idealny też na odparzenia dla dziecka. Tylko trzeba zmywać przed karmieniem. Jest jeszcze z ziaji krem na sutki i też całkiem dobry
Tak jak karola pisze- albo z zatrzaskami u góry, albo wręcz z zatrzaskami na przodzie po długości- dla mnie takie dla maluszka były najlepsze
MIary na ilość ciuszków nie mam. Musimy wziąć jeszcze poprawkę na to, ze będzie zima, a jak nam zafajdają bodziaki czy spodnie z góry na dół, kilka razy, to tak szybko nie wyschnie.

Z tym kominkiem mas super :-)To akurat najlepsze - bo przy kominku w godzine![]()
Ale masz racje trzeba spory zapas miec bo ja bede sama z dzieckiem w domu nie wiem czy ogarne pranie gotowanie sprzątnie dziecko i siebie
Jeszcze sie skonczy tak ze maz nas oboje w obsranych gaciach po pracy zastanie![]()
Dokladnie dla poczatkujacych mam najlepsze jest cale wzdluz na zatrzaski i najlepiej na dwie nogi zeby sie niebac zginac jednej
Z tym kominkiem mas super :-)
Za rok też będę miała ten problem, bo w nowym mieszkaniu też będzie kominek. Już się nie mogę doczekać!!! :-)
No kurczę a u nas w PL mieli kominek z płaszczem wodnym i im nie dogrzewal domu to jak to jest bo ja tez to bym chciała ale mnie nastraszyli ze piec i tak musi być :/