reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Żabila u Ciebie widzę, że już 7 tydz na suwaczku więc spokojnie już fasoleczkę zobaczysz ! Powodzenia! I bądź dobrej myśli... Takie rzeczy się zdarzają, ale nie wszystkim.. Moja przyjaciółka jest w 10 tyg ciąży i z badań jej wychodzi różyczka a objawów żadnych.. też się martwię bo to groźne w ciąży, ale płód rośnie, serduszko bije tylko te badania nie ciekawe..

reklama
Do tej pory byłam właśnie dobrej. A dzisiaj rano jak się dowiedziała to mam czarne myśli. Juz mnie maz opiernicza ze za bardzo się stresuje. I brzuch mnie zaczął dodatkowo pobolewac to juz całkiem wariowac można.

A ja od rana marudzę ze czuje sie normalnie i nie czuje ciazy ... I tak zle i tak nie dobrze

Hej,

aktina- fajna Twoja Anitka :) Ma niebieskie oczka?

Ewelinka- ja widzę, gratulacje :)

madziarra- witaj i gratulacje

My wrócilismy z komunii.

Ale cały dzień mnie brzuch pobolewa i plamię po trochu :( Nie wiem co to będzie. Miałam iść za 2 tyg w środę do gina, ale pójdę w tą niech coś zapisze, alebo niech się wyjaśni, bo się wykończę jak tak będę się wciąż stresować

No stres to ostatnia rzecz co potrzeba ... Same plamienia nie oznaczając absolutnie nic , najwazniejsze by skonsultować z lekarzem :)

Wogole to witam wszystkich. Wczoraj spalismy u mojej siostry bo M pojechal na kawalerski. Juz do domku wrocilysmy ☺ trzymam kciuki za nowe dziewczyny ☺

reklama
Plamię i mnie boli. Ale raz boli (teraz mocniej) a raz nie. Nie wiem sama. Niby tylko takie kreski brązowe, lub prawie niewodczne plamki. Myślicie że iść dopiero wśrodę? Mój gin tylko w środy przyjmuje prywatnie

Do góry