reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Cześć. Rozpoczęłam dzień z kupą dziecka na dywanie, bo zachciało mi się wywietrzyć mu pupkę. Potem dostałam z główki w kość policzkową. Jestem dziś obrazem nędzy i rozpaczy. Do tego niewyspana i z bólem zęba. Niech mnie ktoś przytuli, serio.

Tulimy :) hehekl
Kupa na dywanie to jest to

u nas lekarz pozwolił ba powiedział że nawet trzeba ! ale nic z tego :-( mój nie chce ... czyli mam abstynencję na całego :zawstydzona/y:

Moj tez ostatnio nic to mu nagadalam, a potem mialam maraton haha :D

Ja juz prawie wszystko zwiozlam do matki do prania, wyglada to tak : pakuje na maksa wozek na kolkach i zapierdzielam busem wiec jeszcze jeszcze dwa kursy :)

U nas wozek prawie kupiony, kupilismy uzywana spacerowke Evo i teraz dokupujemy uzywana gondolke:) jupii

Ja juz prawie wszystko zwiozlam do matki do prania, wyglada to tak : pakuje na maksa wozek na kolkach i zapierdzielam busem wiec jeszcze jeszcze dwa kursy :)

U nas wozek prawie kupiony, kupilismy uzywana spacerowke Evo i teraz dokupujemy uzywana gondolke:) jupii

Wrzuć linka!

Ja w przyszłym tyg jadę po lampę do dziecięcego i zamawiam żaluzje a 10 września przychodzi malarz - kolor wybrałam z dulux easycare niebiańska radość :D

reklama
Dziewczyny nie pamietam która dokaldnie pisała o tych chusteczkach suchych dla dzieci - na prwno nie sa Henia nasączone - ale nie znam skaldu, mało kosztują jutro podejde do apteki i kupie bo w supermarkecie nie było dzis i je przetestuje jutro

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry