Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Innabajka niestety w trakcie orgazmu macica się kurczy i twardnieje. I przy różnych problemach około ciążowych jest to również zagrożenie dla ciąży.
Masakra(( to od kiedy nie wolno nawet orgazmu?
(
Cześć. Rozpoczęłam dzień z kupą dziecka na dywanie, bo zachciało mi się wywietrzyć mu pupkę. Potem dostałam z główki w kość policzkową. Jestem dziś obrazem nędzy i rozpaczy. Do tego niewyspana i z bólem zęba. Niech mnie ktoś przytuli, serio.
u nas lekarz pozwolił ba powiedział że nawet trzeba ! ale nic z tego :-( mój nie chce ... czyli mam abstynencję na całego![]()
Ja juz prawie wszystko zwiozlam do matki do prania, wyglada to tak : pakuje na maksa wozek na kolkach i zapierdzielam busem wiec jeszcze jeszcze dwa kursy
U nas wozek prawie kupiony, kupilismy uzywana spacerowke Evo i teraz dokupujemy uzywana gondolkejupii
Ja juz prawie wszystko zwiozlam do matki do prania, wyglada to tak : pakuje na maksa wozek na kolkach i zapierdzielam busem wiec jeszcze jeszcze dwa kursy
U nas wozek prawie kupiony, kupilismy uzywana spacerowke Evo i teraz dokupujemy uzywana gondolkejupii