Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Oszaleje...
Z maleństwem wszystko dobrze ,ale nie widać źrodła plamień. Teraz decyzja co dalej. Niestety pojawił się bol przypominający menstruacyjny i tak na prawdę nie wiadomo co się stanie.
Powiedzcie mi kochane macie dostęp do Luteiny albo Duphastonu? Szukam gdzie kupic ,ale to na receptę wiec wiadomo
Tu niestety nie chcą dać ,a ja tak bardzo się boje najgorszego![]()
nie bylo moja intencja " naciagenie " rzeczywistosci wyrazilam tylko swoja opinie podyktowana tym w jakiej formie byly matki i dzieci po kazdym z porodow. Kazdy z nas jest inny i ma inne odczucia- w moim przekonaniu cc jest mniej stresujaceJa też drugie CC bo może się powtórzyć historia z pierwszego porodu. O źle tu będzie trudniej bo mąż będzie tylko do 15 I nie mam za bardzo kogoś kto by się Oliwierem zajął, może ciocia ale ona pracuje zmianowo I musiałaby brać wolne... ten aspekt mnie przeraża, serio.
Bubcia niby masz rację ale nie o tym pisałam. Paulinas pisała o tym że oglądała poród sn i cc i bez porównania - no taki osąd na podstawie że się coś oglądało a nie doświadczyło dla mnie jest bardzo naciagany... może się mylę... może nie.
No i zaczyna się twardy brzuch - nie wiem czy to od tego że mam dużo tkanki czy coś złego się dzieje. No-spy nie chce brać, w razie czego pojadę do swojego lekarza wcześniej.