Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
GratulacjeTo dlatego u mnie cisza, bo ja duzo chodze!
Jestem juz po wizycie. Kocham mojego nowego ginaZapytałam kiedy będę czuć wyraźne ruchy, wziął kółeczko i podał datę 28 sierpnia
. Zrobił dokładne usg i podał nowa datę porodu 14 styczeń północ
Ja i mąz jesteśmy inżynierami,więc takie gadanie, mimo, że wiemy, że to wszystko trochę wróżeniem jest, bardzo nam się podoba
Łożysko mam z przodu, ale powiedział, że póki co ok. Przed wyjściem z domu zrobiłam szybka jogę i pozycję psa ze spuszczoną głową i dziecko ułożyło się idealnie. Było widać "bułeczkę i nacięcie". Mała waży 255g. Ja chudsza i na granicy anemii. Okazuje się, że owsianka wcale nie taka zdrowa jak jajecznica! fuj
Także dziecko żyje i będę mała córeczkę))
Ulicha jak Twoja wizyta?
Będzie klops jak będę musiała brać.. Jak zaczęłam z suplami "Prenatal Duo" zaraz na drugi dzień ból brzucha a na trzeci biegunka
Dopiero po 3-ch dawkach odstawiłam. Gin stwierdziła, że to przez żelazo w tabletkach i teraz biorę "Mama dha" - te żelaza nie mają. Super sierpniowa! Dziękuję Ci za opinię !Bettka dziewczyny mają rację z gondolami. Ja głównie na gondole patrzyłam a faktycznie trzeba więcej uwagi poświęcić spacerowce. Dużo dziewczyn z sierpniowek pozbyło się wózków 3w1 i kupiło małą spacerówke. Ja mam carmele. Mi spacerówka odpowiada. Koła pompowane i skrętne, dobre amortyzatory, bardzo duży daszek. Nad morzem się fajnie sprawdził przy dużym wietrze. Minus dla mnie to pasy bo wydają mi się zbyt wąskie i jakieś takie niewygodne jeżeli chodzi o regulacje, aczkolwiek możliwość samej regulacji jest bardzo duża. Wózek szybko i łatwo się składa i rozkłada, spacerówka ma możliwość przepinania przodem lub tyłem do kierunku jazdy. Ma też mozliwość całkowitego rozłożenia do pozycji leżącej. Odpina się łatwo i fajnie się składa. W samochodzie ładnie wchodzi. Widziałam że teraz mają kilka nowych modeli. Coraz fajniejsze są. Ja oglądałam wiele wózków, wiele testowałam w sklepie i ten dla mnie był najlepszy. Nie żałuję wyboru.

Aż mnie brzuch boli od tego przeciągania/wiercenia się malucha