• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
Hej Wam

Mój mąż dzisiaj znowu wyjechał do pracy.W sumie cały tydz się klocilismy,te ostatnie dni były ok,widocznie musieliśmy się do siebie przyzwyczaić. A teraz mi smutno.Jemu też było strasznie ciężko wyjechać, szkoda mi to bardzo :(
Mam nadzieję że te 3 tyg szybko zleca.

Coraz więcej osób wie,ze jestem w ciąży,mieszkam w małej miejscowości więc takie info szybko się rozchodzą. Co chwilę ktoś mi gratuluję.
Wczoraj byliśmy po wozek i znajomej więc teraz już poleci lawina plotek :-p
Wózek cudny,jestem dosłownie zakochana w jego wyglądzie.Jest w stanie idealnym i gdybym nie wiedziała,ze używany to nigdy bym się nie domyśliła.

Muszę Was teraz nadrobić. :happy2:
Miłego wieczoru ;)

Wlasnie mi wyskoczyło na iPhonie jak pisze do Was na forum

1473612913-k4pfyx.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny czy wierzycie w to
Ja jakos nie bardzo choc mnie kusi
Wyskoczyła mi aplikacja, ze mogę słuchać przez telefon serca yyyy kolejny raz mi wyskoczyła i nie wiem jak w to wierzyć
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Czytałam o tej i podobnych aplikacjach, podobno działają ale zaczynają tak dopiero w 34 tygodniu a tak porządnie dopiero po 37 tygodniu działa. w 20tym nic nie wyłapie jeszcze.

reklama
mój lekarz sugeruje się tym terminem z @
u mnie z @ wychodzi 05.01, a z usg wychodzi 31.12.
lekarz tłumaczył mi to w ten sposób, że jeśli między terminami z @ a z usg nie ma więcej jak 7 dni różnicy, to przyjmuje sie termin z @

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry