Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moja oliwia z polski jak przyjechala to przeskoczyla rok. Z drugiej do czwartej klasy. Ale nie widze problemow, z czego mowi ze woli angielska szkole.@julia0903 no zaczęła mając 3,5 rokuteraz ma 7 lat
@betina79 obyproblem w tym ze nie lubi mowić po polsku ale myśle, ze sie przestawi. Poza rym szukamy jej jakies szkoły angielskiego rownież zeby kontynuowała to co juz dobrze zna
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Moja oliwia z polski jak przyjechala to przeskoczyla rok. Z drugiej do czwartej klasy. Ale nie widze problemow, z czego mowi ze woli angielska szkole.
A co do polskiego twojej corki to zalapie w mig, jestem pewna.
Wozek przesliczny.
Ty tez nie zamartwiaj sie na zapas@brzusio będzie dobrze zobaczyszTez mam wizyte w środe
ale normalna u mojej gin bo już miesiąć minął ponad a chce wiedziec jakie wyniki mi wyjdą ...
@kolorowaMamai @MamusiaToJa śliczne wózki![]()
Dziewczyny powodzonka wszystkim na wizytach bo widze że w tym tygodniu będzie duzo wizytujących..
Ja się boje strasznie bo jest już prawie 2 miesiące po tym jak mi wyszło te odwodnienie mocne i boje się że dzisiaj tez mi zle wyniki wyjda zobaczymy w środę ale mam strach ze mnie do szpitala wrzuca a tyle przygotowan przed weselem praca itd
@aniay mnie też kegosłup często boli pewnie dzidzia tak naciska